Anmeldelse af Bad Hofgastein

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Kristoffer 11/02 2008

Både godt og skidt...
Bad Hofgastein er lidt en lokal by, hvor der ikke er det store gang i afterskiing, men hvor det tilgengæld er muligt at møde Østrigere.
Skiområdet er delt i fire der ikke hænger sammen. Områderne er løbet igennem på 3-4 dage for habile skiløbere, mens nybegyndere nok godt kan få en hel ferie til at gå med det.
Gasteinerområdet har det samme problem som andre steder i Østrig. Det ligger for lavt, og derfor kan den nederste del af pisterne være det rene sluschice efter frokost.

Hofgastein og Dorfgastein har dog den fordel, at det er til at komme til andre skiområder. Fra Dorfgastein kan man køre bagover til Grosslass og drfra videre til St. Johan og Wagrein. Er man i bil ligger flere områder - bl.a. Zell am Zee inden for en ½ times kørsel, og så kan man pludselig få en rigtig varrieret skitur ud af det, hvis man ofre de 15 euro ekstra det koster at købe et Salzburger Superskicard.

Khs 30/09 2006

Blockhäusl
Til alle jer som endnu ikke har haft fornøjelsen af at fyre den af på blockhäusl, foreslår jeg kraftigt at i kigger ind næste sæson. Til jer som var der de sidste tre år, takker jeg for nogle gode fester :o)

Kig evt billederne på www.superstarz.dk.

Kristoffer 07/02 2006

WEEEEE
hey Skisport.dk

bad hofgastein er et mega fedt sted at stå på ski og et er jo et stort område efter at det hænger med samtlige områder/bjerge lige rundt om hjørnet... det er massere af gode offoist muligheder og et fedt natteliv i byen badgastein