Anmeldelse af Axamer Lizum

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Julie Møller 22/01 2005

Rigtig fedt sted!
Jeg var der for et år siden, men min efterskole. Og det var en super tur. Hotellet vi boede på lå så der kun var 100 meter til nærmeste lift. Pisterne er rigtig gode, og der er noget for alle. Virkelig en rigtig god tur, og kunne godt tænke mig at komme derhen igen!

Nicolas Laporte 23/09 2003

Ok, men heller ikke mere....
Var i Axamar Lizum, med efterskolen for 3 år siden og pisterne var gode, med god sne. Liftsystemet var også som det skulle være. Vi boede på et hotel oppe i bjergene, som var indkvartering for OL-deltagerne i 1992 (ikke sikker på året). Men det er stort set også det eneste der er tæt på lifterne. Kun et hotel og nogle skure/huse. Der er lidt øde og man kan let føle lidt kedsomhed. Dog ligger der en hyggelig by i dalen, som har et par supermarkeder og en enkelt bar eller to (afstand fra lifter til by, ca. 20 min i skibus). Kan anbefales hvis man trænger til udmærket skitærren og lidt fred for de store turist steder i Østrig. Men afterski er der INTET af....

Anette 04/12 2002

Godt 1-dags sted!
Axamer er et perfekt sted for en 1-2 dags tur fra Innsbruck - andre områder i nærheden af Innsbruck der kan anbefales er Kühtai (30 min. fra Innsbruck) og Stubaier Gletshcer (45 min. fra Innsbruck).

Axamer byder også på et par pister der blev brugt da de olympiske vinter lege blev afholdt i Innsbruck samt ret go off piste - så der er udfordringer nok til de fleste. Derudover er der en fantastisk udsigt over dalen og ned til Innsbruck.

Peter Vestergaard 14/08 2002

Høj snesikkerhed
Et områder der ligger så højt at snesikkerheden er i top. Området har mange små hyggelige barer, der alle er et besøg værd. Byen Axam er lidt kedelig, da det er en forstad til Innsbruck.