Anmeldelse af Alpbachtal

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Se profilen for Rasmus-Skov-Jensen
Rasmus-Skov-Jensen 01/09 2015

Hyggeligt og alsidigt
Har besøgt Alpbachtal flere gange, senest i 2015.

Området er efter lift-sammenkoblingen med Wildschönau blevet mere attraktivt/større. Der er gode pister både over og under trægrænsen samt et veludbygget liftsystem, prikken over i´et bliver den dag de får bygget en panoramarestaurant på toppen - men indtil da kan de nuværende restauranter også anbefales.

Byen er stille og rolig, det er med andre ord ikke vild afterski du finder her.

Se profilen for Karl-Erik
Karl-Erik 01/11 2006

Godt sted for familietur
Hej
Vi er en 50 - 60 mennesker, der efterhånden har været i Alpbach de sidste 6 år.
Det er et rigtig godt sted at får lært at stå på ski. Ikke verdens mest avancerede pister, men det er en rigtig god ting, at der er skiskole højt oppe på bjerget. Man lærer at køre på ski i god sne, og kan tage gondolen ned igen, hvis ikke man mod på en rød piste ned fra bjerget.
Vi bor billigt i en lille landsby, og kører så 2 dage i Alpbach og 2 dage i Brixen im Thale, hvor der også er muligheder for alle.
Jeg kan ikke komme i tanke om noget negativt at sige
Venlig hilsen
Karl Erik

Nicolai Jensby 09/02 2006

Børnefamiliernes paradis
Intet mindre. Stedet er gearet til alle niveauer, men jeg vil fremhæve børn og nybegynderes muligheder.
Er man i tvivl om mulighederne for en dejlig skiferie med børn fra 3 års alderen, er dette stedet der ikke vil skuffe. Alpbachtal har det en dansk nybegynderfamilie eller børnefamilie skal bruge.
Lige fra lifterne i dalen skabt til novicer, til de komfortable lukkede gondoler der fører de mere øvede skiløbere op i skiterrænet fra byerne Alpbach, Inneralpbach og Reith. Lettest er dog området ved Reith.
Vil dog anbefale skiløb i hverdagene, da der kan være lidt ventetid ved lifterne Lørdag og Søndag.
I weekenden er der mange lokale på området p.g.a de overfyldte pister i Zillertal. Dem gider de lokale ikke.

Mvh Nicolai

Majbrit 16/08 2004

Albach - skøøønt sted
Klar tilslutning af at Alpbach er et rigtig hyggeligt sted. Efter 10 sæsonner der, glæder man sig hvert år at komme tilbage. Folk er så venlige. Og der er smukt fra toppen. Der er korte og længere pister i alle sværhedsgrader.

Anbefaling: kør på ski til InnerAlpbach onsdag til middag. Her kan du få de mest lækre sprøde barbeque stegte kyllinger. Kyllingen nyder du bedst udenfor i den smukke natur, lige ud til pisten, der er nemlig altid godt vejr. Allerede på vej dertil kan du dufte dem. Det skal prøves. Men husk at reservere dem først på dagen. Ellers bliver de udsolgt.

De har også kanongode skiskoler. Forsøg aldrig selv at lære dine børn at stå på ski - send dem på skiskole. De bliver rigtig gode.

I byen er der rimelige indkøbsmuligheder, du kan få det meste. Der er et godt conditori, hyggelige steder med mad og drikke til efter skituren. En rigtig god middag kan indtages på Restaurant Zirmalm i inneralpbach.

God fornoejelse.
Jeg glaeder mig allerede.

Anders Aagaard 20/01 2004

Ideel for skoler og lejre
Det er nu 5 sæson at turen på ski går til Alpbachtal og det er aldrig slået fejl. Det er et fantastisk lækkert skisports sted.
Er det begyndere du rejser med er der rig mulighed for variation af pister.
Er du selv øvet kan du også få det, med alt hvad der til hører.
Jeg er efterskolelærer og tidligere skirejseguide og har været på mange skisportssteder. alpbachtal og reit am alpbachtal som er to steder tæt forbundet vil jeg give fire ud af fem stjerner hvis det angår grupperejser, for børne familier er det en klart fem stjerner.
Der findes mange gode pensionater i nærheden og hvis man selv har bil med kan man finde dem til særdeles gode priser lidt væk fra skibyerne eksempelvis i Radfeld pensionat Kaiserblich er mit foretrukne.

Som helhed kan det kun anbefales.

Efterskolelærer Anders Aagaard

P.S. At stå på ski er det tættest du kommer på, at flyve uden vinger !

Julie 08/01 2004

Skønt sted!
Det er et rigtig dejligt sted at stå på ski. Både for begyndere og øvede er der udfordringer. Det er et superstad fordi det både er et godt sted for børnefamilier og ungdomshold.