Anmeldelse af Achensee

Opret kommentar Se kommentarer for andre destinationer her
Cecilie Gøllnitz 01/09 2015

Achenkirch
Jeg har boet i Achenkirch, og har været rigtig glad for at stå på ski der, det er et lille område, men deres pister er rigtig gode og der er altid godt præpareret, det er et godt sted for nybegyndere, da stedet er lille og det er nemt at overskue, de har også et fint børne område, og gode skilærer.

Hvis man vil på afterski er det ikke her man skal tage hen, da der stort set ikke sker noget efter listen er lukket, dog kan der være tema aftner ved Christlum.

Jeg vil anbefale det til børne familier, som ikke ønsker et stort sted, og som godt kan lide at stå på ski med deres børn og hygge sig som familie, du kan nemt nå alle pisterne flere gange på en dag.

Der er op til flere restauranter i byen, og de fleste af dem er gode restauranter som laver østrisk mad, jeg kan anbefale Zillertaler hof og Seealm, begge ligger tæt på Christlum, som er bjerget hvor man står på ski.

Der er også gode muligheder for overnatning i området, både på hoteller, gasthaus eller i lejlighed, og priserne er særdeles gode, du kan holde en uges skiferie i Acehnkirch til ca. halvdelen af hvad det koster i de store områder i Østrig.