« Til oversigten

Marts snestatus fra Zillertal

Vi har i disse dage en udsending i Zillertal. Han har godt nok tidligere i år været forbi Zillertal, men da han hørte, at han hørte at turen bl.a. gik for Hochfügen slog han straks til og "satte sig p

Hochfügen kunne godt gå hen at blive et lille nyt favoritområde. Også da vi var her første gang blev vi småforelskede i stedet.

Det er super effektivt skiløb, de har super snestatistik, det ligger højt, alle piste er regulære pister - ikke noget transport her. Og så er off-pistemulighederne ikke mindst ganske fremragende.

Godt nok tilbyder liftkortet skiløb i hele Zillertal-regionen (mere end 550 km ski), men Hochfügen i sig selv er et mindre familieejet område som sætter "sportsligt" skiløb i højsædet. Vi sætter i højere og højere grad pris på mindre destinationer som ikke er blevet rene "turistmaskiner".

Ren skimæssigt hænger Hochfügen sammen med området Hochzillertal-Kaltenbach. Så alt i alt vil vi mene, at her er rigeligt med muligheder til mange dages/ugers skiløb. Og skulle man løbe tør for ideer, giver liftkortet altså stadig mulighed for skiløb i resten af dalen og yderligere mange hundrede km skiløb.

Dagens tema var early-bird-skiing. Vi skulle prøve fornemmelsen af, at have et skisportssted for os selv. Hochfügen tilbyder for et mindre tillæg til liftkortet, at man komme med liften fra kl. 7.00. Det er et ganske eksklusivt produkt, idet de de maksimalt sælger 30 af disse pladser. I praksis betyder det, at du føler du har alt for dig selv. Det føles ret luksuriøst at have sit eget lille private skisportssted - men fuldstændigt nypræpererede pister og liften helt for sig selv.

Morgenen blev sluttet af med en overdådig morgenmad i hytten på toppen af bjerget. Er man på de kanter er det en oplevelse vi virkelig kan anbefale. Vi kunne godt blive fans - og da særligt på pudderdage.

Læs mere om skiferie og de mange områder her.

Se video fra vores visit her:Nyd billederne her fra turen.

Solopgang og perfekte pister

Copyright: Susanne Nilsson

Ikke andre end dig selv og dine venner 


Senere på dagen blev det varmt - meget varmt. Kun englændere kan finde på at tage pels på


Livet nydes og leves på Kristall Hütte i Hochzillertal


Og det nydes meget


Mens andre bare nyder solen og slapper af

Og andre igen mest bare nyder sig selv #selfietime #selfievejr
Skiferie forslag i Zillertal

Hotel-Gasthof Zillerta... Hotel-Gasthof Zillerta... Bil fra 3.205,-/pers.
Hotel Hauserwirt Hotel Hauserwirt Bil fra 3.749,-/pers.
Gasthof Knapp Gasthof Knapp Bil fra 2.211,-/pers.
Hotel Höhlenstein Hotel Höhlenstein Bil fra 2.127,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Næste »« Forrige

Se alle nyheder