Xmas ski - skiløb & julefrokost

Xmas ski - skiløb & julefrokost

Online: 19/09 2014

Tag 3 eller 4 dage på ski i december til Tignes eller Alpe d’ Huez med vennerne, herreklubben, tøserne, familien eller firmaet. Få årets første sving på ski og fortsæt til festlig fælles afterski på La Folie Douce, som er højt musik i en stor bar/lounge med DJ, dansepiger, trompet og sanger samt gode drinks, masser af dans på bordene og Champagne Bar. Vi sørger for spændende 3 retters menu hver aften og god morgenbuffet hver morgen. En af aftenerne sørger vores danske kokke for en ordentlig dansk julefrokost, med lækker 3 retters juleinspireret menu. Vi sørger for, at der er masser af snaps og gode vine som kan bestilles til maden. Vi fortsætter julefesten i baren, med shots, store fadøl, gode drinks og højt musik. Morgenen efter serverer vi tømmermændsmorgenmad, så alle er klar til endnu en dag på ski.

Både Alpe d' Huez og Tignes er byer der ligger rigtig højt (1800m) og nogle af Europas bedste og største skiområder. Begge skiområder har gletsjer så det er altid muligt at stå på ski. Vores Danski klubhoteller sætter rammerne for den gode fest - med fokus på en hel masse fedt skiløb i 2 af de bedste skiområder i Alperne, den sjove afterski med en masse andre feststemte mennesker, lækker mad og en god julefrokost.

Vores første XMas Skitur tager afsted den 4 december - her snakker vi vitterligt “First Tracks” - sæsonen åbner nemlig præcist der, så det er skisæsonens første sving I får lov til at tage.

XMas skituren er ekstraturen som lige sniges ind, herrejulefrokosten der gøres 100% sjovere, firmajulefrokosten som binder alle sammen med ræs på pisterne hele dagen og fællesskab, grin og gode oplevelser om aftenen. Det er til dem, der gerne vil have et åndehul fra juleræs og stress, hvor vi sørger for alt det praktiske og hvor de eneste beslutninger I skal tage er, om det skal være den sorte eller røde piste og hvor stor en fadøl I skal have. 3 eller 4 dage fyldt med en masse skiløb uden at skulle holde fri en hel uge. Vi gør det let og effektivt med fly fra Billund eller København.

Vi kan sørge for at du kommer hjem med en masse gode oplevelser - om det er sprængfyldt med fornyet energi eller ømme ben og lettere krøllet, er op til jer selv. Vi glæder os!
Vælg mellem følgende udrejsedatoer: 04, 07, 11, 14 og 17 December.




Xmas ski - skiløb & julefrokost - Billede 1830
Xmas ski - skiløb & julefrokost - Billede 1831
Xmas ski - skiløb & julefrokost - Billede 1832

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen