Vil du gerne blive bedre til at stå på ski?

Vil du gerne blive bedre til at stå på ski?

Alle kan blive bedre til at stå på ski - også dig! Tag med Danski og Oure på 4-dages intensiv skitræning i uge 12 i Alpe d'Huez. En skiferie, hvor formålet er at forbedre dit skiløb, så du bliver bedre på ski, skubber dig selv og er sammen med en masse andre skiglade mennesker.


BLIV EN BEDRE SKILØBER
Skihøjskole og træningslejr = SkiBootCamp. En intensiv skitræningslejr for alle, der gerne vil blive bedre til at stå på ski, og som gerne vil have skubbet deres skiløb i den rigtige retning. Du kommer til at stå en masse på ski, ser skiløb, taler om ski og hører foredrag om skiløb.

FÅ STYR PÅ TEKNIKKEN
Målet med de fire dages undervisning er, at du får teknikken på plads, så du bedre kan klare isede pister, pukler, opkørt sne, upræpareret sne og eftermiddags slush. Med en bedre grundposition og vægtfordelig på de to ski, vil du opleve, at du føler dig mere sikker og bruger færre kræfter.

DET SIGER TIDLIGERE DELTAGER .. 
'Stor ros for SkiBootCamp. Den bedste og mest engagerende undervisning jeg har modtaget i lang tid - og super hyggeligt koncept.' - Tine Pedersen, deltager på SkiBootCamp 2017.

Læs mere om SkiBootCamp 2018 her.


Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen