Kæmpe 20-års fødselsdagsudsalg - 3.000 varer nedsat
Verdensmester med til at udvikle nyt skitøj

Verdensmester med til at udvikle nyt skitøj

Marcus Hellner er en af verdens bedste langrendsskiløbere. Han har blandt andet vundet tre olympiske guldmedaljer og fem VM-medaljer.

På grund af Marcus' erfaringer som eliteatlet, der står på ski, løber og cykler cirka 900 timer om året, indledte Haglöfs i 2012 et samarbejde med ham. Målet var at udvikle en ny tøjserie beregnet til højintensitetstræning under meget skiftende vejrforhold.

I udviklingsfasen forklarede Marcus, hvordan skiløb og skitræning foregår i praksis, hvordan kroppen bevæger sig og arbejder, hvilke omgivelser og temperaturer der er specielt udfordrende, og hvordan tøj og andet udstyr skal virke sammen. Han demonstrerede også den ekstra træning, der er nødvendig for at forberede sig optimalt op til en skisæson. Lige fra at løbe på belyste stier og sumpede marker til udholdenhedstræning på cyklen.

Marcus' vigtigste budskab var, at »tøjet skal bare fungere«. Rent design uden overflødigt tilbehør var hans udgangspunkt. Nu lancerer Haglöfs sin kollektion »Hellner by Haglöfs«, som omfatter en vest, en jakke, et par bukser og en hue. Denne kollektion er beregnet til træning hele året rundt, men især når vejret er koldt. Ud over skiløb, som omfatter både ski og rulleski, er kollektionen også perfekt til andre højintensitetssportsgrene, såsom cykling, distanceløb og skøjteskiløb.

Du kan købe Hellner kollektionen fra Haglöfs i Skishoppen


Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser