Slopetrotter
Nyhed fra Slopetrotter. Se oversigt med alle nyheder fra Slopetrotter her
« Til oversigten

Succes: større skiferiefly fra billund

Online: 20/11 2012

Skiglade jyder behøver ikke sidde 12 timer i en bil for at komme på skiferie. Rejseselskabet Slopetrotter Skitours flyver direkte til Alperne fra 12. januar – denne vinter med større fly og plads til mere bagage.

De fleste skiglade jyder kender problemet. Man glæder sig helt vildt til at få sne under fødderne, men de mange timer på bagsædet i bilen kan få selv de gladeste mundvige til at hænge en smule. Den tyske Autobahn skal nemlig altid tilbagelægges, inden feriestemningen rigtig sænker sig over familien eller venneflokken.

Sidste år var Slopetrotter Skitours med fra start, da den nye direkte flyrute mellem Billund og Innsbruck blev etableret, og denne vinter går rejseselskabet igen forrest. Allerede fra 12. januar kan de danske skiturister parkere bilen i Billund og tage flyveren til de snehvide Alper.

Det gjorde rigtig mange skiturister sidste år, og administrerende direktør i Slopetrotter Skitours Christian Kerstens har store forventninger til årets flyrute:

»Vi var sidste sæson ret overvældede over den store interesse, der var for at flyve fra Billund og direkte på skiferie. Så denne vinter kan vores jyske gæster sætte sig ombord allerede fra den 12. januar,« siger Christian Kerstens.

Den stigende interesse skyldes ifølge direktøren, at mange danske familier ikke længere har samme traditioner for at køre den lange tur ned gennem det centrale Europa.

»At man kan spare 7-8 timer på sin rejse og samtidig komme frem på skiferien veludhvilet tiltaler selvfølgelig rigtig mange mennesker. Men det handler for mange mennesker ligeså meget om hjemturen, for der er ikke noget værre end at skulle afslutte en fantastisk ferie med en opslidende køretur,« siger Christian Kerstens.

Den stigende efterspørgsel har betydet, at Slopetrotter Skitours har indsat et større fly, som også gør det muligt for gæsterne at medbringe 20 kilo bagage ud over de normale 5 kilo håndbagage.Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra Slopetrotter - Se alle nyheder