DANSKI
Nyhed fra DANSKI. Se oversigt med alle nyheder fra DANSKI her
« Til oversigten

Solo på ski - Ikke en score-tur

Har du passion for skiløb, men mangler du nogen at rejse med? Så er der godt nyt! Med skirejsebureauet Danski kan du komme på en Solo skiferie til Saalbach/Hinterglemm i uge 11, hvor der bliver sørget for hyggeligt selskab både på- og udenfor pisterne.
Solo på ski er en ferieform for dem, der af den ene eller anden årsag rejser alene på skiferie, men gerne vil være i selskab med andre, der deler passion for skiløb og unikke skioplevelser. Formålet er at give singler eller par, hvor kun den ene part i forholdet står på ski, mulighed for at få en masse skiløb, uden forstyrrelser fra større grupper og børnefamilier.

IKKE KUN FOR SINGLER
Hos Danski er det vigtigt at pointere, at der ikke er tale om en score-skiferie. Der er tale om en skiferie, hvor man finder ligesindede, som alle har en stor passion for ski – single eller ej.
- Man skal ikke være single, for at kunne deltage på turen. Vi har en også gæster der er i et fast forhold på solo-skituren, men hvor den ene part ikke længere kan, gider eller forstår det med at være ude i sneen en hel dag efterfulgt af afterski. Når det er sagt, så ved vi jo ikke alt, hvad der sker på skituren, siger Rikke Levinsen.


Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra DANSKI - Se alle nyheder