Solo eller single på ski? Her er skiferien for dig

Solo eller single på ski? Her er skiferien for dig

Igen i år arrangerer Danski en solo skiferie for alle dem der, af den ene eller anden årsag, rejser alene på skiferie. En af dem der var med sidste år var Louise, og her beretter hun om, hvad hun synes om turen.

Foto af: Louise Skøtt Gadeberg

Louise fortæller blandt andet, at det var med bange anelser, at hun sagde 'ja tak' til den sidste plads på turen. Her skulle hun afsted sammen med 70 fremmede solo-rejsende, og sove på værelserne med tre kvinder, hun heller ikke havde mødt før. Med andre ord: Louise var nervøs!

ALLE HAR EN HISTORIE

Louise havde tænkt meget over, hvad hun kunne forvente af turen. Men den bedste gave er som bekendt den, man ikke vidste, man ønskede sig. Og sådan havde Louise det med de mennesker hun mødte sidste år. Louise fortæller:

Man kommer meget hurtigt tæt på hinanden på sådan en tur, og de ærlige snakke det afføder, giver mig virkelig noget med hjem at tænke over. Alle mennesker har som bekendt en historie - og mange ha ri den graf oplevet lidt af hvert - og det er meget berigende at dele livsfortællinger med hinanden i lifterne og på hjørnet af en terrasse med udsigt over Alperne.

Læs hele Louises historie her.

Psst ... Der er stadig ledige pladser på årets solo skiferie med Danski. Læs mere og book din plads her.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen