« Til oversigten

Sneen er faldet i Bansko - Bulgarien

Den 3. december  2016 åbnede Bansko i Bulgarien ski sæson 2016/17 - og billedet (fra forleden) taler for sig selv, at vejrguderne har været med.... I løbet af vinteren afholdes som altid World Cup - I år Snowboard  World Cup  i perioden 3-5 februar  2017.

Kender du ikke Bansko i Bulgarien - der der meget at fortælle.
Bansko er Bulgariens største og mest besøgte skiområde med flotte hoteller tæt på lifterne. Smalle stræder med brosten og historiske stenhuse der ligger for foden af Pirin-bjergene. Den lille charmerende by Bansko har sin egen unikke atmosfære med et fantastisk skiløb på velanlagte pister.  Byen er også populær grundet de mange historiske bygninger, gode restauranter og et natteliv der også behager enhver alder. 

Masser sne og sol
Skiløbet i Bansko findes ikke bedre i Bulgarien - her er som man ser snesikkert fra december og frem til april, da de fleste pister ligger på nordsiden af bjerget. Skulle snelaget mod forventning blive lidt tyndt, står 160 snekanoner parat til at dække 90 % af området med kunst sne.
 
Liftkort, skileje og skipakker

Skal du på skiferie, anbefaler vi dig at bestille liftkort og skileje hjemmefra. 

Børn med til Bansko

For familier med børn, er Bansko ud over det er relativt billigt at komme dertil, også et paradis for de små nybegyndere.

Læs den officielle Bansko brochure 2017 (åbner i nyt vindue).

Fra vild off-piste til klassisk stil

På de 75 km pister er der udfordringer for alle fra brede børnepister med rullebånd, sorte World-Cup nedfarter, vild offpiste til en nyanlagt Snowboard Funpark. For langrendsløberne er der gode muligheder for at dyrke den klassiske skidisciplin. Mindst en gang om ugen er der natskiløb på en 7 km lang piste.


Næste »« Forrige

Se alle nyheder