Sne overalt i Alperne - perfekt start på sæsonen!

Sne overalt i Alperne - perfekt start på sæsonen!

Det vælter ned med sne i Alperne, og mange steder er der mere sne nu end på samme tidspunkt sidste år – og mere er på vej. Det tegner til en fantastisk skisæson for Danski og de skiglade danskere, der vender snuden mod Alperne i løbet af sæsonen. 

Knap 200 centimeter sne på toppen. Så meget sne kan man allerede finde på nogle af destinationerne i Alperne – markant mere end på samme tid sidste år. Endnu bedre for alle skiløbere er, at de melder mere sne. Herover kan du se udvalgte Danski destinationer. November og december 2016 er gennemsnittet på toppen, hvor den sidste kolonne i højre side viser dybden på toppen den 4. december - det tyder altså på, at der bliver slået rekorder på næsten alle destinationer.

DRØMME START I ØSTRIG
Østrig vælter sig i sne! Hvor mange ofte er bange for en skiferie til Østrig allerede i december, er der virkelig noget at være misundelig over i år, hvis man ikke tog afsted. I Wagrain er der allerede 100 centimeter sne mod 57 centimeter sidste år i gennemsnit og højdespringeren er uden tvivl St. Anton med 125 centimeter sne på toppen!

FRANKRIG SKUFFER ALDRIG
Danski elsker Frankrig - og den store mængde sne der er i landet lige nu gør ikke kærlighedsforholdet mindre. 80 centimeter på toppen i Val d'Isere og 50 centimeter i Alpe d'Huez - og der er mere på vej.

ITALIEN HAR MERE SNE END SIDSTE ÅR
Det er ingen hemmelighed, at Italien ikke fik meget sne sidste år. Når man kom ned til destinationerne mindede det mest af alt om toiletpapir der var rullet ned af bjerget, og man stod på ski fra kant til kant. Lige nu har Canazei allerede 70 centimeter sne på toppen, og sidste år var der maksimalt 98 centimeter sne!

Læs meget mere om sneen i Alperne lige her.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen