Slopetrotter Skitours søger skiguider

Slopetrotter Skitours søger skiguider

Hvad vil du helst have: 1-2 uger i Alperne eller 5 måneder?

Hvis du svarer 5 måneder, og det gør du nok, bør du overveje en sæson som skiguide i Alperne.

Det er ikke fem måneders skiferie, bevares! Det er hårdt arbejde at være skiguide. Men det er også sjovt, lærerigt og givende.

Alle, der har været afsted, siger at det var “the time of their lives” ‘

Så hvis du har en ski-entusiast i maven (og det har nok, siden du er her lige nu), og ikke har bedre planer til vinter, kan du måske overveje at søge jobbet som skiguide.


De tre bedste grunde til at du overveje at søge jobbet som skiguide:

1. Fokus på god og personlig service
Service er alfa og omega i jobbet som skiguide. Du har allerede arbejdet med service før, og du bliver endnu stærkere i at udøve en god og personlig service, af at arbejde med det så intenst, som du gør som guide.

2. Tillid, ansvar og personlig udvikling
Der er stor tillid til dig i jobbet som guide. Derfor får du meget ansvar og er i allerhøjeste grad med til at forme dit eget arbejde på destinationen. Denne frihed og dette ansvar giver stor personlig udvikling.

3. Seriøs arbejdsgiver
Slopetrotter Skitours tager skiferier meget seriøst. Gæsterne skal hygge sig og have det dejligt, og det kræver en arbejdsindsats fra alle ansatte. Derfor tager vi også dit job meget seriøst. Inden du kommer på sæson, skal du igennem 2 guide-kurser og et udviklingsforløb, så du er rustet til jobbet.

Lyder det interessant? Læs mere her!


Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen