DANSKI
Nyhed fra DANSKI. Se oversigt med alle nyheder fra DANSKI her
« Til oversigten

Slå årets første sving allerede i december

Tag tre eller fire dage på ski i december med vennerne, herreklubben, tøserne, familien eller firmaet. Slå årets første sving på ski og fortsæt til festlig fælles afterski.Snesikkert skiløb
Vidste du, at du allerede i december kan rejse med Danski til Frankrig? Her er der snesikkert skiløb, da alle destinationer har en gletsjer. Her er du altså garanteret fedt skiløb på nogle af de bedste destinationer i Frankrig - Alpe d'huez, Tignes og Val d'Isere.

Julefrokost med det hele
Men det er ikke kun fantastisk skiløb du får på december skituren med Danski. Her er der nemlig også arrangeret julefrokost med det hele. Hver aften vil der blive serveret en 3-retters menu og hver morgen en god og lækker morgenbuffet - og den ene aften vil der også være en 3-retters juleinspireret menu, så I kan holde en ordentlig julefrokost!

Åndehul fra juleræs
December skituren er ekstra turen, som lige sniges ind, herrejulefrokosten der lige gøres 100 % sjovere, firmajulefrokosten, der binder alle sammen med fællesskab, grin og gode oplevelser. Turen er til dig, der gerne vil have et åndehul fra juleræs og stress.

Læs mere om en skiferie allerede til december her.


Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra DANSKI - Se alle nyheder