Nu åbner skidestinationerne i Norge og Sverige

Nu åbner skidestinationerne i Norge og Sverige

Kulden er kommet og sneen er faldet i de norske og svenske fjelde. Der er lagt et godt grundlag for en god skisæson og den 3. december åbner skiområderne i Norge og Sverige.

Endelig er det igen ved at være tid til at pakke skiudstyret og hoppe i det varme tøj. Mange steder nordpå har kulden bidt sig fast, og skiområderne oplever rigtig gode forudsætninger for at skyde skisæsonen godt i gang. Det er i helt rette tid, at sneen har meldt sin ankomst for den 3. december 2021 åbner langt de fleste skiområder i Norge og Sverige. Ovenpå sidste skisæson, som nærmest ikke blev, glæder skiområderne sig ekstra meget til at byde skiglade gæster velkomne.

Lang og snerig sæson forude

Udenover den sne, der allerede nu falder fra oven, så melder skiområder også om de helt perfekte forhold til at producere sne selv, da kulden for alvor er rullet ind over landene. Dermed er der hos vores nordiske naboer skabt gode betingelser for masser af sne og godt alpint skiløb til alle de besøgende skiturister. Der er derfor gode odds for at vi kan glæde os til en god lang og snerig sæson nordpå.

Fra den 3. december kan skiløbere glæde sig til at suse ned af pisterne i en lang række områder. I Sverige åbner blandt andre skiområderne Sälen, Åre, Idre Fjäll m.fl.

På den anden side af grænsen til Norge er det ligeledes alle de store skiområder, der denne dag tænder for lifterne. Her kan man blandt andet tage på ski til Hafjell, Kvitfjell, Hemsedal og Trysil.

Her billeder fra Hafjell:


Kvitfjell:

Åre:

Idre Fjäll:


Sälen områderne:


Hemsedal:


TrysIl:


>> Se flere live webcams fra skiområderne her

>> Søg blandt alle skirejsebureauernes rejser til Sverige her

>> Søg blandt alle skirejsebureauernes rejser til Norge her

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen