Største udbud af skirejser fra Aalborg nogensinde

Største udbud af skirejser fra Aalborg nogensinde

Som noget helt nyt kan skirejseselskabet Danski nu også tilbyde flyafgange fra Aalborg Lufthavn til i Østrig.

Med Danskis afgange fra Aalborg Lufthavn betyder det nu at der er hele 3 skirejsebureauer der tilbyder dette som en mulighed til denne vinter. Fantastisk nyt for alle jyder.

Det vil sige, at alle fra Nordjylland nu får endnu flere muligheder for at komme endnu hurtigere på skiferie til de populære destinationer: Ischgl, St. Anton, Sölden, Canazei og Livigno. 

Danski har i mange år oplevet stor efterspørgsel på fly fra Aalborg til Alperne, og denne sæson kan skirejsebureauet endelig imødekomme de mange forespørgsler. Derfor tilbyder de nu ikke kun fly til Alperne fra Billund og Kastrup, men har også fået flyafgange i udvalgte uger fra Aalborg Lufthavn til Innsbruck i Østrig.

"Vi er rigtig glade for, at vi den kommende sæson kan tilbyde vores gæster fra Nordjylland fly fra Aalborg Lufthavn direkte til Innsbruck. Det giver de nordjyske skiløbere flere valgmuligheder, når de skal vælge transportform til årets skiferie", fortæller Stig Pedersen, direktør i Danski.

Flyv fra Aalborg til Innsbruck

I første omgang tilbyder den østjyske skiarrangør fly fra Aalborg til Innsbruck, hvor man kan komme på skiferie til de populære destinationer i Østrig: Ischgl, St. Anton eller Sölden, men også to dansker favoritter i Italien: Livigno og Canazei. De destinationer er nogle af de mest populære destinationer blandt Danskis gæster - og det er ikke uden grund. Her venter der nemlig skiløb i verdensklasse for både vennerne, hele familien eller kæresteparret.

Gratis Parkering i Aalborg lufthavn

Her skal man ikke have pungen op for at parkere bilen - her er parkering nemlig gratis. Det betyder, at der ikke kommer en ekstra udgift for nordjyderne der gerne vil flyve på skiferie.

"Helt personligt synes jeg, at en af de store fordele ved Aalborg Lufthavn er, at der er gratis parkering. Der kommer altså ikke en ekstra udgift til parkering, og de penge kan skiløberne jo bruge på en kop varm kakao på pisten i Østrig eller Italien i stedet", siger Stig Pedersen.

Danski kan tilbyde flyafgange til Innsbruck i uge 4 til 7 2018 på en hel uges skiferie med afgang lørdag til lørdag.

> Søg blandt alle skirejser fra Aalborg Lufthavn her.

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen