Skirejsebranchen på vej tilbage - Sælger som før COVID-19

Skirejsebranchen på vej tilbage - Sælger som før COVID-19

Flere af de store danske skirejsebureauer sælger rejser på samme niveau med sommeren 2019, altså før COVID-19. De tidlige rejser i november og december er næsten udsolgt.

Selvom solen skinner fra en klar himmel, sommeren er på vej og rejserestriktionerne lempes, så danskerne kan komme på sommerferie, er der ikke stille hos de danske skirejsebureauer. De mærker nemlig også lempelserne i rejserestriktionerne positivt, selvom der er et halvt år til første rejse.

Ifølge Dansk Skiforbund rejser der normalt mere end en halv million danskere på skiferie hvert år, og en stor del af dem rejser med Skandinaviens største skirejsebureau, Skinetworks, som består af de velkendte brands: NortlanderSlopetrotter og Danski.


Vi kan ikke vente med at komme afsted og slå de første sving i sneen


Sælger skirejser som før COVID-19

Selvom der ikke har været skiløbere på pisterne i Alperne siden marts 2020, så har danskerne ikke mistet lysten til at suse ned ad pisterne – de tror på, at denne vinter bliver det muligt: 

"Lige nu sælger vi på samme niveau som sommeren 2019 - altså før COVID-19. Det er vi både stolte, glade og meget ydmyge over – og det er varmer helt ind i vores passionerede ski-hjerter at mærke, at danskerne ikke har glemt, hvor fedt det er på løjperne i Alperne", siger Rikke Levinsen, Head of Marketing & Ecommerce i Skinetworks.

Den øgede travlhed kommer oven på en hård tid i rejsebranchen, hvilket også betyder, at der igen ansættes mange nye medarbejdere.


Lysten til at give den gas på pisterne er der! For mange er én skiferie ikke nok.


Første afgang udsolgt

Hos skirejsebureauerne Danski, Nortlander og Slopetrotter er det også tydeligt at mærke, at én skiferie ikke er nok - mange booker også en tur nummer to:

"Det jo lige ved, at nogle af os skiløbere sover med skiene på, fordi vi savner det så meget - og derfor vil mange gerne på det første fly mod Alperne. Vores rejse i november er næsten udsolgt, og vores korte ture i december, som især er populære blandt herre- og damegrupper, bliver også revet væk og booket samtidig med familieskiferien," siger Rikke Levinsen.


De korte herre-/dameskiture, hvor der bliver brugt lidt ekstra tid i SPA'en, restauranten eller i baren bliver revet væk


Stadig trygt og sikkert

Skibranchen har brugt det meste af det sidste halvandet år på at snakke sikkerhedstiltag, restriktioner, COVID-19 og hvordan man som gæst er stillet. Nu er de heldigvis tilbage til det, det hele handler om: Skiløbet. Rikke Levinsen fortæller:

"Faktisk snakker vi meget lidt om restriktioner med vores gæster, men rigtig meget om alt det vi alle sammen savner: Knitrende sne, høj solskin og glæden ved skiløbet. Folk booker skiferier og tror på, at vi til vinter kan komme afsted på skiferie igen. Det gør de også, fordi det nu er blevet en naturlighed og almen viden, at hvis man ikke kan komme på skiferie, grundet rejserestriktionerne, og bestiller ved et dansk rejsebureau, så får man pengene tilbage. "Find skiferien her


- Se over 600.000 skirejser her

- Se skiferie til jul her

Udgivet af: Claus Loft Madsen

Find tilbud på skirejser