Skiferien går til ... St. Anton

Skiferien går til ... St. Anton

Drømmer du om en skiferie til St. Anton? Så skal du læse videre! Danskis guide i St. Anton 2016/17, Benedikte, vil her fortælle om hvorfor du skal tage til St. Anton på skiferie, og give dig gode råd og fif.


HER SKAL I STÅ PÅ SKI
Hvis I prioriterer fedt skiløb, fantastisk off-piste og bragende afterski, så er St. Anton det rigtige sted at vælge. St. Anton er et fantastisk skiområde – og det er ikke uden grund! Hvis Danskis guide skal anbefale tre pister, så er det piste nummer 100, 16 og 27.

ST. ANTONS HEMMELIGE JUVEL
Den bedste skijuvel i St. Anton er nord-siden af Rendl, hvor solen først kommer senere på dagen, og derfor holder sneen bedre. Det er en helt igennem fantastisk tur der SKAL prøves, når I er i St. Anton. Hvis det lige har sneet, og der ligger et lag pudder, er det den skønneste tur ned – dog skal I være opmærksomme på, at denne piste er for øvede skiløbere

Rendl er lidt i sig selv en skijuvel, da der oftest ikke er særlig mange mennesker, fordi området ikke hænger sammen med de andre områder på pistekortet. Dette gør, at der er et markant bedre skiløb her – især hen af eftermiddagen. Når solen står højt på himlen, kan I sidde i liggestole på Rendl Beach, drikke en kop kakao og nyde udsigten over bjergene.

HER SKAL I PÅ AFTERSKI
St. Anton er verdenskendt for sit fantastiske afterski – blandt andet på Mooserwirt. Her går tjenerne rundt med store bakker på skulderen, fyldt med safter til ganen. DJ Gernhard spiller op klokken 15.30 med lyden af The Final Countdown i højtalerne. Samtidig bliver der spillet alle de gode, gamle østrigske afterski sange, hvor der er rig mulighed for at svinge træbenet til blandt andet Cowboy und indianer.

Læs mere om St. Anton her.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen