Skiferien går til ... Sestriere

Skiferien går til ... Sestriere

Cecilia har været Danski guide i Sestriere i sæsonen 2016/17. Hun har fundet alle de skjulte skatte, som området byder på. Dem deler hun med dig her – men pas på! Det kan være svært ikke at få lyst til at bestille en skiferie til Sestriere med det samme.

Italien bliver ofte associeret med et livligt folkefærd, med store armbevægelser og passionerede mennesker. Folket der begår sig i Sestriere er ingen undtagelse! De taler varmt og lidenskabeligt om Sestriere – både byen og skiområdet, hvilket der er en meget simpel årsag til. Sestriere er nemlig ikke et helt almindeligt skiområde. Mange italienere fra omegn og storbyer tæt ved – Torino, Milano og endda franskmændene fra nordkysten af Middelhavet – finder vej til Sestriere, når de vil stå på ski. Det er der en god grund til: Italienerne ved eksakt, hvor de finder godt skiløb!
MENNESKETOMME PISTER
Sestriere skiller sig ud i forhold til mange andre destinationer. Det hele er nemlig vendt på hovedet. Der vil ofte være fuldt pakket af ivrige italienske besøgende i weekenden og på deres helligdage, men nærmest helt tomt i hverdagene. Italienerne efterlader dermed hele skiområdet til os andre resten af ugen – også i uge 7 og 8.
DET GLEMTE OMRÅDE I SAUZE D’OULX
Sestriere er en del af skiområdet Via Lattea, som betyder mælkevejen på dansk. Bevæger jer med gondolen fra Sestriere og over i skiområdet Sauze d’Oulx. Området er inkluderet i liftkortet, så vil I her finde en masse gode pister, som slanger sig ned gennem skoven. Det som gør det ekstra godt er, at de har en masse små stier uden for de præparerede pister, som går fra en piste til en anden, på kryds og tværs af hinanden.
Cecilia fra Danski fortæller mere om de bedste pister, restauranter, områder og selve byen – klik her og læs mere.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen