Skiferien går til ... Sauze d'Oulx

Skiferien går til ... Sauze d'Oulx

Nanna har været Danski guide i Sauze d’Oulx i sæsonen 2016/17. Nanna byder jer varmt velkommen til “Sus&Dus”, som området også kaldes – den ukendte perle i Italien.

Sauze Deluxe, Sauze Dulcio, Sauze d’Olux, ”Sus&Dus”, Alpernes Balkon – ja, kært barn har mange navne, og det har byen Sauze d’Oulx. Der er ikke mange der kender til denne perle, men dem som gør, ja de kommer tilbage år efter år. Dette skyldes formentlig tre ting: Solskin, Skiløb og Sjarme! Solen skinner faktisk næsten altid i Sauze, som derfor også bliver kaldt Alpernes Balkon.

HER SKAL I STÅ PÅ SKI
Skiløbet i Sauze d’Oulx er formidabelt! Her findes hyggelige skovstier, brede boulevarder, snowparks og masser af pister i forskellig sværhedsgrad.

For den let-øvede byder området ved Sportiniapladsen på flere hyggelige, blå pister. For den øvede skiløber er der mange lækre, røde pister i både Sauze, Sansicario og Borgata i Sestriere. For den garvede skiløber kan den olympiske piste i Sansicario give fantastisk skiløb, mens de sorte pister i Sestriere kan give lidt mere udfordring.

DET SKAL I VIDE OM SAUZE D’OULX
Sauze er en gammel middelalderby med brostensbelagte gader, masser af brønde og hyggelige stenhuse. Disse finder I mest nede i den gamle bydel, som bestemt er et besøg værd!

Sauze er den ukendte perle med fedt skiløb, masser af sol samt italiensk charme. Her er gode lokale restauranter, hyggeligt personale, og I føler jer virkelig velkommen her i byen. Skiterrænet er stort og lækkert, drinksene er stærke og stemningen god.

Få flere gode råd til en skiferie til Sauze d'Oulx her.

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen