« Til oversigten

Sneen er der og det er restpladserne fortsat også

Uge 2, 3 og 4 kommer til at byde på fantastiske sneforhold de fleste steder. De enorme snefald i uge 1 har sikret geniale forhold til januarskiferie.

Har du ”læseferie” eller er børnene vokset fra reden eller fortsat så små, at du kan rejse fleksibelt og undgå højsæsonen, så her lidt tips og tricks. Generelt gælder, at des mere fleksibel og des længere du venter, des større er sandsynligheden for et godt tilbud. MEN, tingene kan også smutte for næsen af dig.

Uge 2, med ankomst i går, der er mindst 10 såkaldte ”garantier”, hvor rejsebureauer havde booket lejligheder og hoteller som de ikke fik solgt, dem kunne man have booket en uge i lejlighed i St. Anton til omkring 1.700 pr. person eller Wagrain for under 1.000,-. Priserne var uden liftkort. Det var uhørt billigt, og som vi skrev i vores sidste ”restplads”-status, så er uge 1 og 2 noget helt særligt.

Løbet er ikke kørt, 3 hurtige smutturer

De næste par uger er der også gode muligheder. På den helt korte bane: Rejs med fly til St. Anton på tirsdag, få 3 skidage og hotel med halvpension for 3.637,- eller onsdag til La Rosière med flytransport og halvpension fra 3.349,- 
Eller Wagrain lejlighed og 3 dages liftkort 2.449,-
Eller prisbundskraberen til under 2.000 for fly og ophold i 3 dage i Bad Gastein her

> Søg alle korte skirejser her

Skal der lidt mere planlægningstid til

Uge 3 er halvanden uge fremme og der er rigtig mange gode muligheder, faktisk så mange at det ikke er svært at finde noget, men måske sværere at finde de enkelte der kunne fremhæves. Skal vi trække en ”særling” frem, så bliver det muligheden for at komme til Andorra for under 4.000,-

Ugerejser fås med fly og liftkort fra under 3.000. Indgangen til de forskellige restpladser kommer nedenfor.

Uge 3
Bil(kør-selv): Klik her.
Bil inkl. færge fra Jylland (Norge/Sverige): Klik her.
Bus: Klik her.
Fly fra København: Klik her.
Fly fra Billund: Klik her.
Fly fra Hamborg: Klik her.

Uge 4:
Bil(kør-selv): Klik her.
Bil inkl. færge fra Jylland (Norge/Sverige): Klik her
Bus: Klik her.
Fly fra København: Klik her.
Fly fra Billund: Klik her.
Fly fra Hamborg: Klik her.

Næste »« Forrige

Se alle nyheder