Skieksperternes favoritdestinationer

Skieksperternes favoritdestinationer

Det er aldrig en dårlig idé at lytte til eksperterne - og det gæller også på skirejsebureauerne. Hvor rejser ferierådgiverne selv hen? Se fire af Slopetrotter Skitours' ferierådgiveres favoritdestinationer, og måske finder du inspiration til din egen næste...


1. CANAZEI
Størstedelen af både Slopetrotters ferierådgivere og gæster foretrækker at rejse til Canazei. Her er der nemlig sublimt skiløb i verdens største skiområde med hele 1.220 pistekilometer. Samtidig får du det bedste af både Østrig og Italien her - og til utroligt budgetvenlige priser. 
Læs mere om Canazei her.

2. CERVINIA
En populær destination blandt ferierådgivere er Cervinia, som er en populær destination blandt svenskere for det fede, udfordrende skiløb. Cervinia er altså et godt match til garvede skiløbere og powderfreaks - Cervinia er nemlig Europas højeste destination. 
Læs mere om Cervinia her. 

3. LIVIGNO
Livigno er elsket for det høje antal soldage, de rekordlave priser, brede pister og gode muligheder inden for mad og shopping. Alt i alt er Livigno altså en destination, der har noget for enhver smag - og oplagt til grupper med forskelligt niveau. 
Læs mere om Livigno her. 

4. … ?
Se destination nummer fire og læs mere om skieksperternes favoritdestinationer her. 

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen