Sådan sælger du dit brugte skiudstyr

Sådan sælger du dit brugte skiudstyr

Efterårsferie, tid til at rydde loftet for skiudstyr og tøj du ikke brugere mere, børnene er vokset fra, eller som blot er erstattet af nyt.

Online: 07/10 2014

Alt kan sælges, den påstand vover vi her på redaktionen, hvis prisen er korrekt er der altid nogle der kan have gavn af dit brugte udstyr, hvert år indrykkes der tusindvis af annoncer i brugtmarkedet her på siden, og der sælges masser af udstyr mellem private – og det helt gratis.

Gode tips til salg af brugt skiudstyr og tøj

Billeder siger mere end 1.000 ord, så uden et eller flere gode billeder af det du sælger, er det umuligt for køberen at vurdere varen. Det er nemt, næsten enhver mobiltelefon har i dag et kamera og kan tage brugbare billeder.

Beskrivelse, selvom du har billeder af det du sælger, så sørg for en god beskrivelse. Har du kvittering, hvad var nyprisen/hvad har du betalt, hvordan er standen, er tøjet vasket og er det i givet fald vasket med korrekte vaskemidler til tøj med membran. For ski, beskriv hvor mange uger de er brugt, om sålen er pæn.

Pris, hvis du er glad for at have det på loftet skal du bare sætte en høj pris… Men de brugte varer er ofte flere sæsoner gamle. Køber man fra nyt, der er flere sæsoner gammelt ser man ofte 50 % rabat. Så forestil dig at den pris din vare kan købes til fra ny i dag er minimum nede på 50 %, fratræk derefter slid, transport for den der skal hente etc. Med andre ord, brugt skitøj og udstyr skal være billigt – og 200 kroner er vel også sjovere at have i hånden end en skijakke du skal afleverer til genbrug om 5 år når der ikke er mere plads på loftet. Nye ski fås fra 1.500-1.700 kroner, så hvad kan et par brugte ski til en begynder/letøvet koste – ikke meget er vores holdning.

Betaling og forsendelse, overvej hvordan du vil tage i mod penge, vil du sende varen uden at have fået penge først etc. Pas på svindlere, får du henvendelse fra udlandet, så regn med at disse henvendelser ofte er svindel, det kan simpelthen ikke betale sig for en udlænding at købe brugt skitøj i Danmark.

Held og lykke med salget



Sådan sælger du dit brugte skiudstyr - Billede 1854

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen