Rulleski: Vestcup i Odense

Rulleski: Vestcup i Odense

På kanten mellem Odense havn og Odense fjord, ligger Stige Ø. Øen var oprindeligt en losseplads, men et stor naturgenopretningsprojekt har gjort øen til en lille perle for rekreation og naturopleve

Online: 05/06 2015

Hvert år afholder Odense Skiklub en afdeling af Vestcuppen på Stige Ø og banen og omgivelserne er garant for et fantastisk løb. I går aftes var vejrguderne, trods lidt voldsomme pust fra vest, også med arrangørerne og med den gyldne aftensol og den blå fjord som kulisse blev rulleskiløbet en stor oplevelse for alle deltagerne.

Rundstrækningen på 1320 meter er kuperet og slanger sig gennem Stige Øs bakkede terræn. Asfalten er jævn og bredde gør at det sagtens kan lade sig gøre med overhalinger. Vinden i går aftes tog bakkerne lidt ud af spil. Normalt kan den lange bakke fra start godt trække tænder ud, ligesom nedkørslen på den anden side er noget grænseoverskridende for de mindst rutinerede. Men som Erling fra Odense Skiklub bekendtgjorde: ”Vi har sørget for vind fra sydvest. Det betyder, at I har medvind opad bakke og modvind nedad. På den måde kan alle være med.”
Og det kunne alle. Der blev kørt mellem 9 og 15 runder efter niveau og hjultype og der deltog både regerende danmarksmestre og nogle som havde debut i rulleskikonkurrence.

På onsdag går det løs igen. Denne gang i Holstebro hvor alle er velkomne.

Se video fra Vest cuppens 3. afdeling, der blev afviklet i Vejle her


Rulleski: Vestcup i Odense - Billede 2168
Rulleski: Vestcup i Odense - Billede 2169
Rulleski: Vestcup i Odense - Billede 2170

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen