Powdertur JAPAN

Powdertur JAPAN

Nu har du muligheden for at opleve Japansk kultur og puddersne i verdensklasse – tag med på vores Japan Powdertur, Central.


På turen får du 8 dages guiding af lokale bjergguider. Guiderne er super rutinerede og kender alle de hemmelige nedfarter. Vi har valgt at lave turen med hele 8 dages guiding, så du får så meget ud af turen som overhovedet muligt. Det er trods alt surt at have taget hele vejen til Japan og ikke finde det absolut bedste OFFPISTE skiløb med det dybeste pudersne. Og det er lige nøjagtigt det vores dygtige guider gør for dig. Turen er delt op i to, så I bruger den ene halvdel i og omkring Hakuba området og den anden ved Myoko. Hvis du hellere vil opleve Nordjapan, så har vi turen Japan Powdertur, Nord, som byder på lige så meget pudderne og verdenskendte skiområder.

Japan er kendt for at være et af de lande i verden, som får absolut mest sne. De får op mod 18 meter sne per sæson. Til sammenligning får de mest snesikre steder i Alperne “kun” omkring 8 meter på en sæson.

De lokale bjergguider sørger for jeres sikkerhed og planlægger jeres roadtrip dag for dag. Det er også dem som transporterer jer rundt til de forskellige områder.

Powderturen er for dig, der gerne vil stå i meget dyb puddersne og samtidigt opleve en spændende Japansk kultur.

Læs mere her: https://debredeplanker.dk/aktive-rejser/japan-powdertur-central/


Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen