Nyt i stöten

Nyt i stöten

Online: 01/10 2014

Oplev nyt område med en ny lift, der problemfrit fører dig rundt til de forskellige torv i Stöten. Det nye område omfatter også en ny grøn pist, en sort markeret off-piste, der er perfekt til dem, der ønsker et lidt mere udfordrende skiløb.
Takket været et udvidet og strømlinet snesystem, er der også kortere vej til sne - sneproduktionen er nu forkortet fra 18 til kun 8 dage.
Der er også mulighed for at nyde nye madoplevelser i Stöten i denne sæson. Det gælder restauranter, caféer, ny take-away.

Skiområdets indhold

Branta Torget skifter navn til Skidtorget og Skidtorget omdøbes til Stötentorget.
- Der er flere grunde til, at vi flytter og skifter navn på torvene. I vores masterplan er der planer om at bygge en ny Skilodge og butikker på Stötentorget. At Branta Torget forsvinder, sker for at vise, at det nye område er familievenligt, da vi denne vinter satser millioner på dette segment, siger Johan Thorn, der er destinationschef i Stöten.

Ny skilift

Den nye skilift ”Traversen” transporterer skiløbere nemt fra Skidtorget til Stötentorget. Det gør det enklere for den knap så øvede at køre mellem de forskellige torv i Stöten.

Ny grøn pist

Alven er den nye bakke, der gør det let at komme tilbage til Skidtorget fra Stötentorget. I forbindelse med bakken, bygges også et nyt grillhus.

Varulven

Der er også nyt til dem, der ønsker mere udfordring. Til denne sæson kan de møde Varulven, der er en markeret sort off-piste. Varulven ligger mellem Parallellen og Näcken.

Stöten udvikler for fremtiden.

- Vi ser investeringen i et nyt skiområde som en vigtig del af Stötens fremtid. Den samlede investering i vinteren 2014-2015 vil være cirka 21 millioner kroner (SEK). Og tilsammen med i fjor, når vi frem til en samlet investering på cirke 40 millioner kroner (SEK) på to år, slutter Johan Thorn.


Nyt i stöten - Billede 1853

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen