NYHED: Danski får ny højborg i franske Montgenévre

NYHED: Danski får ny højborg i franske Montgenévre

Én af de helt store nyheder hos Danski den kommende sæson, er skisportsbyen Montgenévre. Her finder du skiløb for en hver smag, hvad end du er voksen eller barn, begynder eller øvet. Herudover byder byen på et hav af hyggelige fortovscaféer og to nye Danski Klubhoteller i centrum. 

Den lille, hyggelige perle, Montgenévre, ligger ved den fransk-italienske grænse og er én blandt 7, nye destinationer hos Danski den kommende sæson. Byen er en over 100 år gammel, autentisk skisportsby i 1850 m. højde. 

Den er omringet af bjergskråninger, der byder på et hav af blå pister, som gør området til et paradis for børn og begyndere. Men der er også masser af udfordrende skiløb til øvede i det 110 km. store skiområde, og har du 6-dages liftkort, er der én dags skiløb i Sestriere/Sauze d’Oulx inkluderet. 

Udover et stort børne- og begynderområde i byens centrum, og der også et skidepot 50 meter fra liften, hvor ski og støvler kan opbevares, så de små fødder ikke skal gå alt for langt i skistøvler. Familiens yngste, og ældste, legebørn kan også give den fuld gas på byens kælkebaner. 

TO NYE DANSKI KLUBHOTELLER I MONTGENÈVRE

Montgenévre er Danskis nye Højborg i de franske Alper. Med to, nye Klubhoteller, Hotel Plein süd og Les Chalets Des Dolines, er der rig mulighed for at tage familien eller kammeraterne med på skiferie til Frankrig.  

Læs mere om Danskis nyhed i Frankrig her. 

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen