NYHED: Tag familien med til Wildschönau i uge 7

NYHED: Tag familien med til Wildschönau i uge 7

Godt nyt til dig, der gerne vil på ferie i uge 7. Pak bilen og tag familien med til Wildschönau i Østrig, der byder på velpræparerede pister for hele familien. Bo på familievenlige Hotel Sonnschein kun 400 m. fra liften og med ski lige til døren. 

Har du endnu ikke bestilt din skiferie i uge 7? Så tag familien under armen og kør til det børnevenlige Wildschönau i Østrig. Området byder på 109 km. pister forbundet af 47 lifter. Med alt fra blå og røde til sorte pister, er der garanti for udfordringer både til familiens yngste og ældste medlemmer.

Til nybegynderne er der skiskole med en Danski guide, ligesom der altid vil være en Danski guide i nærheden. Til de øvede skiløbere er der snowparker, og mulighed for at udfordre mor eller far på områdets tisdtagninsbane.

Til børnefamilier gør vi opmærksom på, at der er gratis skileje til børn op til 9 år.

Bo på det familievenlige Hotel Sonnschein 

Hotel Sonnschein er et 4-stjernet familiehotel med aktiviteter for alle. Hotellet ligger ikke mere end 400 m. fra liften, hvor der er adgang til 25 km. pister, i Niederau-området, og skiløb direkte til hotellet. Herfra kan I også stige på en kort bustur og udforske yderligere 84 km. pister i Wildschönau-området.

Efter en hel dags hårdt ”arbejde” på ski, er der rig mulighed for selvforkælelse. Snup en dukkert i den opvarmede, indendørs swimmingpool, få løsnet de ømme muskler i dampbadet eller slut dagen af på bedste luksusmaner i spaen. 

Der er tænkt på underholdning for hele familien. De mindste kan boltre sig i hotellets legerum, mens de ældste kan nyde en ’pre-dinner-drink’ (eller to) i baren. 

Kniv skarp familiepris

For en familie på 4, med 2 voksne og 2 børn under 9 år, er prisen fra kr. 16.498,- inkl.

- Halvpension med 4-retters aftenmenu og lækker morgenbuffet
- Gratis adgang til hotellets swimmingpoo
- 7 overnatninger
- 6-dages liftkort
- Gratis skileje for børn under 9 år 

OBS: Til børnene er der mulighed for at bestille en særlig børnemenu .

Wildschönau udbyddes ikke længere som en destination i vores program(opdateret 12/10 2017)
Læs mere om vores andre destinationer på danski.dk eller bestil din skiferie på tlf. 86 800 600.
 

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen