Ny destination ved verdens største skiområde

Ny destination ved verdens største skiområde

Introducing… Val Gardena!

Det er en overset italiensk perle i rækken af ski-destinationer. Lille alpeby med max autentisk italiensk charme – og en smutvej til verdens største skiområde. Der er færre mennesker og dermed mindre kø til lifterne om morgenen – men du har samme antal piste kilometer.

Skiområdet hedder Dolomiti Superski, og du har sikkert hørt om det før. Med 1220 km pister er Dolomitterne en af verdens største skisportsområder.

PRISBELØNNET SKIDESTINATION

Området har vundet et utal af priser, bl.a. for verdens bedste skiområde (2016), Italiens bedste ski-destination (kåret af 52.000 skiløbere) og den lokale skiskole har vundet 24 italienske skiinstruktør-mesterskaber.

BYEN DER HAR DET HELE – OGSÅ SOL

Nogle kalder Val Gardena for "Byen der har det hele". Det gør de, fordi du her finder hoteller af høj kvalitet, masser af afterski, hyggelige restauranter, caféer & butikker. Det hele smurt på med masser af autentisk italiensk charme. Med andre ord: du har det hele lige her!
Nå ja, også kan italienerne i området prale af 300 soldage om året…

FACTS OM VAL GARDENA

? Ligger i Dolomiti Superski med i alt 1220 km pister
? Fordelt over 331 km blå pister, 737 km røde & 152 km sorte
? Højeste skiløb: i 3.264 meters højde
? Antal lifte: 468
? Seværdigheder: Sellamassivet & Marmolada-gletscheren
? Desuden: På UNESCO’s world heritage list

Kombinationen af suverænt skiløb og masser af italiensk charme gjorde at beslutningen ikke var svær. Slopetrotter Skitours i år tilføjet Val Gardena til kartoteket af skirejser til Italien, der nu udgør 10 italienske destinationer.

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen