« Til oversigten

Ny 850 meter lang funslope i Maria Alm

Ny funslope på Schönager Aberg i Maria Alm, står klar til skigæsterne denne sæson. En piste-oplevelse med sjove udfordringer for alle skiniveauer og aldre.

Tag den 850 meter lange piste som byder på: "high-five" til den store plastik hånd, hop, stejle kurver, udfordrende hældninger, tunnelkørsel mv.

Funslopen ligger lige ved stole liften "Schönangerbahn" på bjerget Aber-Langeck, som er det bjerg man typisk starter ved hvis man bor i Maria Alm.

Tag en rundtur her:


3 gode tips til dig, hvis turen går til Maria Alm

Vi har spurgt en de danske skirejsebureauer som hvert år sender tusindvis af danskere til Maria Alm om 3 gode tips hvis du skal af sted.

Jakob, produktansvarlig hos Onlineski.dk udtaler:
1."Kan klart anbefale skiskolen i Maria Alm, og deres danske skiinstruktører er super gode. Dette er med til at sikre en god start på skiferien."

2. "Dette tip går specielt til børnefamilierne, her vil jeg anbefale, at man lejer et skab ved Aberg liften. Her kan I låse ski og skistøvler inde når skidagen er slut. Og tage tilbage til hotellet/lejligheden i normale sko."

3. "Til de lidt mere erfarne skiløbere, vil jeg anbefale at I prøver dags-turen som kaldes ”KönigTour”. Denne tur tager dig fra ene ende af Hochkönig(Mühlbach) til den anden ende(Maria Alm), det giver dig en dag med sammenlagt 32 km pister og 6.700 højdemeter. Så husk en rygsæk med lækre snacks."

Går turen til Maria Alm og Ski Amadé så overvej en tur til Wagrain, og test deres nye funslope da liftkortet til Ski Amadé også gælder her, læs mere om Wagrain's funslope her

Læs mere om skiferie i Maria Alm her

Skiferie forslag i Maria Alm

Hotel Salzburger Hof Hotel Salzburger Hof Bil fra 1.981,-/pers.
App. Unterberg App. Unterberg Bus fra 7.765,-/pers.
Hotel Alpenpark Resort Hotel Alpenpark Resort Fly fra 8.302,-/pers.
Hotel Alpina Marco Pol... Hotel Alpina Marco Pol... Bil fra 3.267,-/pers.
Nulstil   Udvidet søgning

Næste »« Forrige

Se alle nyheder