« Til oversigten

Nu med dansk børneskiskole i Winterberg

Tyskland er fortsat relativt overset som destination for de danske skirejsende, det forsøger det danske rejsebureau Skitour.dk at gøre noget ved.

Online: 14/08 2014

Det mindre skirejsebureau Skitour.dk har i flere år tilbudt rejser til flere skiområder i Tyskland, blandt andet til Harzen og Winterberg. I de løbende bestræbelser på at gøre områderne endnu mere attraktive for danske familier, har Skitour.dk for den kommende vinter lavet et samarbejde med skiskolen i Winterberg, således at de nu kan tilbyde dansk børneskiskole fra jul til påske.

"Dansk skiskole er prikken over i´et for den danske familie. Winterberg bliver med det nye samarbejde, endnu mere interessant for mange børnefamilier, der ønsker en skiferie til en attraktiv pris" fortæller indehaver Henrik Tang fra Skitour.dk

Han fortsætter "Winterberg er vokset som destination hos os de seneste år, firmaer og små grupper kan også nemt tage turen de 500 km ned i Tyskland, køreturen klares på en aften, og så har man et par overnatninger eller mere og fra to dage på ski, - noget der tiltaler mange".

Winterberg har 10 mindre skiområder som samlet byder på 50 km pister fordelt på 83 nedfarter af forskellig sværhedsgrad.Nu med dansk børneskiskole i Winterberg - Billede 1747
Nu med dansk børneskiskole i Winterberg - Billede 1748
Nu med dansk børneskiskole i Winterberg - Billede 1749

Læs mere om Winterberg her


Næste »« Forrige

Se alle nyheder