Når der ikke er internet på skiferien kan du ...

Når der ikke er internet på skiferien kan du ...

I Danmark er vi vant til at have internetforbindelse konstant, men måske er det ikke så ringe endda, at forbindelse til Facebook og mails er væk, når der står skiløb og ferie på programmet?


Du tænker måske: “Nej, hvad snakker du om? Selvfølgelig skal jeg have internetforbindelse, hvordan skal jeg ellers kunne holde mig opdateret om arbejde og verdenssituation? Hvad gør jeg, når mine børn er umulige og ikke vil falde til ro, fordi de ikke kan se Gurli Gris på Ipad’en?” Don’t worry, Danski giver dig her nogle af de positive fordele ved, den til tider, manglende Wifi i Alperne.

FAMILIETID
Det er måske en kliche, det her med familietid, men der er altså ikke noget bedre. Når I har tid til at nyde hinandens selskab på skiferien og bare kan slappe helt af. I vil ikke blive forstyrret af en mail der tikker ind, og børnene vil ikke bruge tid foran en skærm. Så bliver ferien en uge der adskiller sig fra de resterende 51 uger af året, som kører i den samme trummerum. Der bliver minimal skærmtid, og tid til at være sammen med hinanden – lyder det ikke fantastisk?

8 TING DU KAN LAVE UDEN INTERNET
❄︎ Nyde synet af dine børn, der leger med andre børn i sneen
❄︎ Spille brætspil, fortælle røverhistorier eller gå på opdagelse i byen
❄︎ Holde ferie!
❄︎ Lave en billeddagbog med sammen dine børn, så I husker jeres skiferie
❄︎ Spis ude og prøv noget lækkert og autentisk mad
❄︎ Tag i svømmehallen, kælketur eller hundeslæde, hvis det er muligt på din destination
❄︎ Bor du i lejlighed så tilbered et godt måltid inspireret af lokalområdet
❄︎ Læse en god bog

Pssst ... Forbered dig selv og børnene på en skiferie uden internet! Så går det hele altså lidt lettere, og efter et par dage glemmer du næsten, at du mangler det.

Find din skiferie til Alperne her.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen