« Til oversigten

Her er Nordens højst beliggende whiskylager

Skulle det være en Svensk whiskysjus lagret på højfjeldet?

Det svenske skisportssted Lofsdalen har indgået en aftale med den svenske whiskyproducent, Mackmyra, hvis whiskyer har vundet flere internationale priser.
Foreløbig har man i Lofsdalen tegnet sig for et tredive-liters fad, som skal lagre i 1.125 meters højde – nærmere bestemt i en skybar på toppen af et bjerg. Baren bliver et sted, hvor gæster kan prøvesmage den svenske whisky.

Bliv medlem af Club 1125

Ideen passer åbenbart whiskyproducenten godt:
“Et whiskylager på toppen af et bjerg i Lofsdalens fantastiske natur er noget af det heftigste, vi kan tilbyde”, siger Eric Bräck, der er ansvarlig for Mackmyra Reserve.
Ud over at fadene i Lofsdalen kommer til at indeholde whisky i verdensklasse, får de, der smager whiskyen, mulighed for at blive medlemmer af Club 1125, som får indbydelser til særlige begivenheder.

Foto: Lofsdalen.com

Hvad tilbyder området skiløbere  

Lofsdalen ligger godt 650 kilometer nord for Gøteborg. Det er langt væk. Men området er både godt og snesikkert. Med 27 km pister i alle sværhedsgrader har området både noget for den øvede såvel som for begynderen.
Og så skal man ikke snyde sig selv for en aftentur på en af verdens længste oplyste pister på 3.000 meter. For snowboardere er der en dreampark, der blandt andet byder på en nedfartslængde på 1.900 meter.

Læs mere om skiferie i Lofsdalen her

Næste »« Forrige

Se alle nyheder