Meget mere skiløb med det rette liftkort!

Meget mere skiløb med det rette liftkort!

På 20 ud af Slopetrotters 22 destinationer har du som standard adgang til hele skiområdet, og i vores priser indgår altid et 6 dages liftkort, som gælder i det skisystem, destinationen er en del af. Det vil sige, at hvis du f.eks. rejser til Bad Gastein, så kan du også stå på ski i Wagrain og omvendt, fordi begge destinationer er en del af Ski Amadé, som vores liftkort gælder til! De eneste destinationer, hvor du ikke har adgang til hele området, er Cervinia og Val Thorens.


I Cervinia kan du som standard boltre dig på hele 150 km piste, men hvis du også ønsker adgang til den schweiziske del af området i Zermatt, kan du med fordel tilkøbe dette hjemmefra. Samme muligheder har du i Val Thorens, hvor du kan købe adgang til området "De 3 dale", hvis de 140 km piste ikke er nok. På nogle af vores øvrige destinationer er det endda muligt at få endnu mere skiløb ved at tilføje et ekstra skiområde til liftkortet.

Vi tilbyder altså flere forskellige muligheder for liftkort, og vi har helt sikkert også et liftkort, som passer netop dig og din skiferie. Har du brug for hjælp til at finde det perfekte liftkort til din skiferie? Så sidder vi klar til at hjælpe dig på telefon 70 225 285.
Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser