DANSKI
Nyhed fra DANSKI. Se oversigt med alle nyheder fra DANSKI her
« Til oversigten

Med børnene på ski 7-12 år

Har I lidt ældre børn med på familieskiferien, der er mellem 7 til 12 år, har Danski nogle forslag til valg af destination. Her er der fokus på skiområder med noget for alle niveauer, så I kan komme dertil lige meget om børnene er lidt nye på ski eller de har været med jer flere gange. En af de foreslåede destinationer, udvider blandt andet deres børneområde til at være mere tilgængelig og med flere aktiviteter, så børnene er endnu mere underholdt på skiferien.ALPE D'HUEZ I FRANKRIG
I Alpe d’Huez er der plads til alle og det egner sig godt til familien med lidt ældre børn. I Alpe d’Huez finder I blandt andet Marcels Farm, der er et stort område for børn, som er fyldt med sjove forhindringer. Derudover er Alpe d’Huez en meget hyggelig by, der både består af en gammel og en ny bydel. Midt i byen finder man også et stort sportscenter, hvor både børn og voksne kan blive underholdt hvis der skulle være en sne-dag.
I Alpe d’Huez har Danski sit eget Klubhotel Le Refuge. Her tilbyder de Snowyclub, dansk skiskole, børnepasning, danske børneguider og en masse arrangementer for børnene, til at holde dem underholdet. Lige nu er man i gang med at bygge en ny lift, lige ved siden af Le Refuge, så I kommer til at kunne komme hurtigt og let op i det store skiområde med jeres børn.
 
Se hvilke to destinationer Danski også anbefaler til en skiferie med børn på 7-12 år her


Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra DANSKI - Se alle nyheder