Luksushotel i Val d'Isère

Luksushotel i Val d'Isère

Når skiløb og luksus går hånd i hånd

De fleste mennesker har helt sikkert set Val d’Isere før - måske uden du er klar over det. Området blev verdenskendt, da Roger Moore, i James Bond filmen ”A View to Kill”, fløj elegant igennem Nåleøjet.  


En skiferie i Val d'Isère er uden diskussion det ypperste inden for skirejser. Byen henvender sig til alle uanset alder eller skiniveau. Området er et overflødighedshorn af muligheder, og du kan således fuldkommen selv bestemme om, du vil have gletsjerskiløb eller nyde lange, brede boulevarder.   



Der er altså lagt op til en ferie for alle pengene i en flot og autentisk by, der bliver betragtet som et af de bedste skisportssteder i verden. 

Læs mere om Val d'Isère her

Og når man befinder sig i et af verdens bedste skisportssteder, så skal man også bo som en konge - eksempelvis på Nortlanders klubhotel Victoria Lodge. Filosofien er enkel. Fire stjerner forpligter, og du skal føle dig godt tilpas i lækre omgivelser. Med dansk personale er hotellet den totale pakkeløsning, det bliver ikke meget nemmere. Her er samværet i fokus. Du er nemlig på ferie, og det er dig, der bestemmer. 

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen