DANSKI
Nyhed fra DANSKI. Se oversigt med alle nyheder fra DANSKI her
« Til oversigten

La Rosiere - Det bedste fra to lande

Bonjour, Boungiorno et Bienvenue á La Rosière! Efter at have tilbragt mere end tre måneder i La Rosière som guide for Danski, giver Erika dig her tre gode grunde til, at din næste skiferie skal gå til denne uslebne diamant af en skidestination i de franske Alper.


NR. 1 – PISTERNE FOR DIG SELV
Skiløbet i La Rosière er af god kvalitet, og den bliver bestemt ikke mindre god af, at La Rosière primært er opdaget af franskmændene selv. Her er altid god plads på pisterne! Mange af pisterne på den franske side af bjergpasset er brede boulevarder. Når der samtidig er få mennesker at dele pisterne med, skaber det ideelle forhold. Både for begynderen, der gerne vil have god plads til at svinge, samt den mere rutinerede skiløber, som kan udfordre og udfolde sin teknik på god plads.

NR. 3 – DET BEDSTE FRA TO LANDE
Er du vild med skiløb i Frankrig, der ofte byder på god højde, lækker sne i store mængder langt hen i foråret kombineret med masser af sol? Men kan du også længes efter rigtig god italiensk mad og fantastisk velpræparerede pister? Så har La Rosière meget at tilbyde dig. De to skisportsbyer La Rosière og La Thuile i Italien har været forbundet i skisportsområdet Espace San Bernardo side 1984. Så her kan altså nydes god og billig italiensk mad til frokost, og indtage aftensmaden samme dag i frankofile omgivelser.
Læs grund nummer 2 og mere om La Rosiere her.


Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra DANSKI - Se alle nyheder