DANSKI
Nyhed fra DANSKI. Se oversigt med alle nyheder fra DANSKI her
« Til oversigten

Køb eller leje af skiudstyr?

Hvis du er nybegynder eller letøvet på ski, så kan det være en jungle at finde ud af, hvornår du skal købe skiudstyr, og hvornår du skal leje. Der er nok ligeså mange meninger om det, som der er meninger om George Bush som præsident. Danski vil forsøge at give dig et overblik over, hvornår du skal købe og leje. 


NÅR DU SKAL PÅ SKI FØRSTE GANG … 
Så kan du godt nøjes med at kigge på det flotte udstyr i vinduerne. Der er ingen grund til at købe ski og støvler, første gang du skal på skiferie. Du ved slet ikke, om det er noget for dig. Det tror Danski naturligvis det er. Men der er ingen grund til at købe udstyret, før du har prøvet det et par gange.

Læs mere om skileje her.

HVORNÅR KAN DET BETALE SIG AT INVISTERE I SKIUDSTYR? 
Når du har været på et par skiferier og kan mærke, at du stadig synes det er fedt, så kan det hurtigt betale sig at investere i ski og støvler. Du kan nemlig købe et par ski og støvler til cirka 5000 kroner, og det koster typisk cirka 1000 kroner at leje det i én uge på destinationerne. Det er altså hurtigt tjent hjem, og du får noget der ikke er brugt af andre og som er 100% tilpasset dig. 

DET SKAL DU INVISTERE I FØRST 
Hvis du synes, det er lidt meget både at skulle købe ski og støvler på én gang, så er der ingen tvivl om, hvad du skal købe først: Skistøvler. Du tilbringer en hel dag i støvlerne, så det er utrolig vigtigt, at du har et par støvler der passer lige præcis til din fod. Helt så vigtigt er det ikke at få sine egne ski. 

Det er vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten og køber de billigste støvler, eller dem du synes er flottest. Det kan godt være de flotteste og billigste er dem, der passer dig bedst. Men det er ikke sikkert. Gå derfor altid til en fagmand, som ved, hvad det drejer sig om.

Læs mere om leje af ski og støvler her.

Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra DANSKI - Se alle nyheder