☔ Udsalg på regntøj - Spar op til 65 % - Slutter om 💦
Nyhed fra Snowminds. Se oversigt med alle nyheder fra Snowminds her
« Til oversigten

Hvorfor er det en god idé at ansøge tidligt?

“JEG PLANLÆGGER AT TAGE PÅ SÆSON, MEN HVORFOR SKAL JEG ANSØGE ALLEREDE NU?”
Det er et godt spørgsmål, og der er mange svar på det!
I den her blog har vi samlet en håndfuld af gode grunde, som vil gøre det lettere at få et overblik.
PRISGARANTI
Hvis du ansøger i november 2019 får du kurset til dette års pris, en Snowminds T-shirt og Balaclava fra www.SnowmindsStore.com som gave – lækkert ikke?
Hvis du bekræfter din tur for 2020/21 sæsonen før den 1. december, er du garanteret priserne fra 2019/2020 på din tur, hvilket betyder, at hvis der er prisstigninger i løbet af året, vil det ikke påvirke dig og din pris.
DESTINATION OG VISUM
Den første og mest åbenlyse grund er destinationen. De er kun et begrænset antal pladser til rådighed for instruktører hver sæson på de forskellige destinationer, så hvis du har set dig varm på en bestemt destination er dine chancer størst, jo før du ansøger. Når du ansøger tager vi dine ønsker og drømme til en sæson i betragtning, og jo flere destinationer, der er frie, jo større er chancerne for at få den perfekte destination for dig. Vi tager det meget alvorligt at finde den rigtige destination, og Snowmindsteamet ved præcist, hvad hvert sted kan tilbyde.
En anden vigtig ting at nævne her er de begrænsede antal visum til rådighed i de forskellige lande, så det er bedst at ansøge tidligt, hvis du skal bruge et arbejdsvisum og undgå at gå glip af det.
HVORFOR SNOWMINDS?
Snowminds har, ud over at være et af verdens største skilærer communities, den unikke mulighed for at tilbyde jobgaranti. Det betyder, at så længe du består din eksamen, kan vi garantere en sæson som instruktør efterfølgende.
Vi gør en dyd ud af at tage os af den “kedelige” del, hvilket betyder, at dit fokus vil være på at blive den bedste skiløber/snowboarder og instruktør. Det er også en af grundene til, at vi er rated 4.9/5 på Trustpilot.
Kort fortalt betyder det, at du vil have en sæson fyldt med sjove oplevelser, mens du får en international uddannelse og oplevelser for livet.
Daniel Kringelbach, tidligere instruktør, bookede før december: “Jeg sparede penge og havde noget at se frem til hele året!”

Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra Snowminds - Se alle nyheder