Højsæson for tilbud - også på din skiferie

Højsæson for tilbud - også på din skiferie

Stena Line gentager sidste års succes og udsender en decideret avis fyldt med rabatter på skiferien.

Online: 03/01 2014

Det er højsæson for fantastiske tilbud på fladskærme, tøj, køkkenudstyr OG skiferie. Sidstnævnte vil sikkert overraske mange, men Stena Line gentager sidste års succes og udsender en decideret avis fyldt med rabatter på skiferien. Den er netop distribueret til 200.000 husstande i Jylland, ligesom den naturligvis er tilgængeligt på Stena Lines hjemmeside.

Avisen vrimler igen i år med så mange attraktive tilbud, at det er lige før, at skiene hopper på af sig selv, når man læser det. Der er kæmpe rabatter at hente på flere af vores destinationer, f.eks. på Trysil, som er danskernes foretrukne destination i Norge, og her er det muligt at spare op til 1.200 kroner, hvis man bestiller sin skiferie nu. Også på Hemsedal, en anden stor og klassisk destination i Norge, er der penge at spare. Begge steder frister i øvrigt med yderligere ungdomsrabatter.

- Flere steder er det muligt at købe sin skiferie inklusiv liftkort. Det gør det langt nemmere at få et præcist overblik over ens omkostninger, fortæller Thomas Christiansen, salgs- og markedschef i Stena Lines danske hovedkontor i Frederikshavn.

Eksempelvis er det muligt at rejse til Skeikampen i Norge i fire døgn og få færge, bolig, morgenmad og liftkort med i prisen fra kun 948 kroner pr. person. Der findes dog endnu billigere rejser. Lige nu er prisen fra 351 og fra 387 kroner pr. person, hvis man vælger at rejse til Stöten eller Branäs i Sverige.

- Der er primært to grunde til, at vi laver denne avis. Først og fremmest er det vores vurdering, at danskerne elsker tilbud. Vi har det simpelthen godt, når vi køber et produkt med rabat. Derudover har byggeaktiviteten de senere år været stor i Norge og Sverige. Det betyder, at vores udbud er større. Vi har fået flere boliger til rådighed, og derfor kan vi sælge rejserne billigere, siger Thomas Christiansen.

Stena Line sejler til Oslo og Göteborg fra Frederikshavn samt til Varberg fra Grenaa. Hos Stena Line begynder ferien allerede, når man kører om bord på færgerne. Bestiller man hjemmefra, når man skal sejle til Oslo, koster den store familiebuffet, inklusiv drikkevarer, fra 300 kroner for to voksne og tre børn. Bestiller man hytte, lejlighed eller hotel giver Stena Line 20 procent i rabat på færgen.

Stena Line er en international transport- og rejsevirksomhed og et af verdens største færgerederier. Stena Line har 22 strategisk beliggende færgeruter i Skandinavien, omkring Storbritannien og i de baltiske lande.

Den samlede flåde består af 38 moderne færger. I 2012 rejste over 14,4 million passagerer med koncernens færger, og der transporteredes 3 millioner biler og 1,9 millioner fragtenheder.



Højsæson for tilbud - også på din skiferie  - Billede 1620

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen