« Til oversigten

Har du styr på dit ski slang?

Har du nogensinde siddet i en lift ved siden af ??nogle lokale skiløbere, og overhørte deres samtale om Blue Bird og Champagne Pow 

Pizza: Et meget anvendt ord, der bruges af næsten alle instruktører, når de fortæller deres elever at de skal lave “V” -formen med deres ski for at kontrollere hastigheden, aka. Ploven. Et slice pizza er formet som et “V”, så hvorfor ikke? Og ja, instruktører spiser også en masse pizza.

French Fries: Ikke tilføjelsen til din Big Mac, men formen på skiene, når det skal gå hurtigt. Forestil dig to parallelle fritter, forestil dig nu to parallelle ski = hastighed! Også meget almindeligt udtryk brugt af skiinstruktører.

Magic Carpet: Duh, Alladins flyvende tæppe, hvad ellers? Spøg til side, det er et transportbånd, som du kan stå på med dine ski på, og som skal transporterer dig til toppen af ??bakken. Det findes oftest på begynder bakker hvis du godt kunne tænke dig at prøve et.

Ski bums: Det er vigtigt at være opmærksom på forskellen mellem en ski bums og en skiinstruktør. En ski bums er en, der har opdaget det bedste alternativ til at arbejde, hvilket bare er skiløb, og en instruktør er en, der har opdaget det bedst mulige arbejde i verden, at blive betalt for at stå på ski. 

Ski guide: Der er også en kæmpe misforståelse mellem det at være en guide mod at være en instruktør. Forskellen er, hvornår du er på arbejde, og hvad du gør, når du arbejder. Ski guider administrerer hotellers skiftedage, tranfers, restauranter/hotel tjenester og generelt hjælper de ski gæster 24/7 med alt det praktiske, udover at lære dem at stå på ski – det er instruktørens arbejde!

Pow: Et udtryk, der bruges til at beskrive sneforholdet efter et stort dump (snefald). Eksempel; “Dude, there is so much fresh pow after the dump last night!” Når sne er tørt, fint og fluffy, kaldes det champagne pow, som referer til skummet i en champagne!

Bluebird: Bruges til at beskrive en perfekt dag med en blå himmel uden skyer! Kombiner dette med noget frisk pow

Vil du have en vintersæson i sneen som skiinstruktør? Tjek vores kurser i Østrig, Canada, Spanien eller Japan og reserver din plads her


Næste »« Forrige

Se alle nyheder