DANSKI
Nyhed fra DANSKI. Se oversigt med alle nyheder fra DANSKI her
« Til oversigten

Guide: De tre bedste skiferier til den øvede

Er du kongen af pisten, og vil du gerne udfordres? Så findes der heldigvis nogle fantastiske destinationer i Alperne, hvor selv den mest erfarne skiløber vil komme på prøve. Det kan være en jungle at finde frem til lige netop den destination, der passer til dit niveau og ønsker. Hos Danski kender de heldigvis Alperne som deres egen baglomme, og Danski ved derfor også, hvilke destinationer der egner sig til den øvede skiløber.


ST. ANTON (ØSTRIG)
St. Anton er en del af Europas største sammenhængende skiområde og stryger direkte ind som nummer 1 over de bedste skiferier til den øvede skiløber! Du får i alt 347 kilometer pister at boltre dig på, og 56 kilometer af dem er sorte! Det gør området til et paradis for den øvede skiløber, og det er derfor også et af de mest eftertragtede steder i Alperne.

ISCHGL (ØSTRIG)
Ischgl, der ligger lige på grænsen til Schweiz, er virkelig en destination i den absolutte topklasse. Du får 235 kilometer pister, og 90 % af dem ligger i over 2000 meters højde, hvilket også giver høj snesikkerhed! Området er et af de mest moderne destinationer, og Ischgl har faktisk den højeste liftkapacitet i Alperne, så du kommer hurtigt rundt i området.

TIGNES (FRANKRIG)
Skiområdet Espace Killy, som dækker over både Tignes og Val d’Isere, byder på 300 kilometer pister hvoraf 25 af dem er sorte! Det er virkelig et skiområde hvor den øvede skiløber kan få testet formen af. I Tignes er gletscheren Grande Motte et rent paradis for dig, der er øvet og gerne vil udfordres.

Læs mere om en skiferie til den øvede skiløber her.

Klar til at bestille årets skiferie? Ring til Danski på 86 800 600 og hør mere.


Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra DANSKI - Se alle nyheder