DANSKI
Nyhed fra DANSKI. Se oversigt med alle nyheder fra DANSKI her
« Til oversigten

Guide: De billigste destinationer i Østrig

Vil du gerne på skiferie til Østrig uden at det koster en hel årsløn? Bare rolig! I Østrig er der mange gode destinationer, hvor det ikke koster fire øl i Norge at køre ned af pisterne. Eller jo, det gør det nok - men du ved, hvad der menes ;)

I Østrig er der forskel på priserne fra destination til destination, men uanset hvor du tager hen i Østrig er der en hel klar fordel - især sammenlignet med Norden. Øllene kun koster fra 22 kroner, hvor de koster op imod 60 kroner i for eksempel Norge.

DEN BILLIGSTE DESTINATION ... 
Som grafen viser, er den billigste destination i Østrig Alpendorf – hvilket egentlig er lidt sjovt, da Alpendorf er en del af ski-området i Wagrain (dit liftkort gælder begge steder), som du kan se er noget dyrere. Her er der altså virkelig mange penge at spare på skiferien – af præcis samme årsag, som under Frankrig. En destination som Wagrain er kendt og populær, og derfor også en dyrere destination. 

Bad Gastein er også en billig destination i Østrig, men det er ikke fordi, du får lidt for pengene. Her kan du se frem til intet mindre end 201 pistekilometer fordelt på 60 blå, 117 røde og 23 kilometer sorte pister. 

DEN DYRESTE DESTINATION ...
I Østrig er den dyreste destination Ischgl forfulgt af St. Anton. Begge områder er populære blandt øvede skiløbere, da der virkelig er udfordringer at hente her – både på pisten og udenfor pisten. Det gør også at områderne er mere kendte, og derfor den naturlige prisøgning.

Se Danskis skiferier til Østrig her - og se hvor de billigste destinationer i Frankrig og Østrig er her.


Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra DANSKI - Se alle nyheder