Her får du gratis liftkort til børnene

Her får du gratis liftkort til børnene

Der er gratis liftkort til børn eller andre rabatter, der giver lidt mere luft i feriebudgettet, hvis I forbereder jer godt. Vi samler nogle af de bedste tilbud i børnehøjde.

Det er lidt af en jungle af finde rundt i alle de mange tilbud og rabatter. Ikke alle websites er lige nemme at navigere i, og sommetider skal der klikkes flittigt for at finde de gode tilbud. 

Men dit søgearbejde kan være tusindvis af kroner værd, hvis I rejser på de rigtige tidspunkter og vælger en destination eller et rejsebureau, der giver gode børnerabatter.

Heldigvis har vi lavet en del af arbejdet for dig - og her præsenterer vi destinationer, der tilbyder gratis liftkort til børn. Det drejer sig om skiområder i: 

 • Østrig
 • Sverige
 • Norge

Foto: Ola Matsson / Skistar

Det kan godt lade sig gøre, at finde en billigere skiferie med børn, hvis man rejser på de rigtige tidspunkter

Gratis liftkort til børn i Østrig (0-6 år)

Østrig er et af de mest populære lande blandt de danske skiløbere. Her er der plads til både børn og voksne - og vi har også fundet lidt børnerabat. 

Obertauern 

Hvis du booker din skiferie til Obertauern gennem Sne & Snö, kan du spare en del penge på liftkort til børn. Her kan børn stå gratis på ski med deres forældre. Tilbuddet gælder for alle børn mellem 0 og 6 år. 

Du skal være opmærksom på, at børnene skal have et liftkort, hvis de skal besøge områdets skiskoler. Men så længe du står på ski med dit barn, er det helt gratis for barnet. 

Se alle skirejser til Obertauern hos Sne & Snö.

Foto: Daniel Bernstål

Så længe man er i luften kan man ikke slå sig

Gratis liftkort til børn i Sverige (0-6 år)

Der kan være flere penge at spare ved at tage til Sverige - blandt andet på grund af den korte transporttid og de mange forskellige tilbud. I Sverige er der også store rabatter til børnene. Vi har samlet et par af dem herunder. 

Lindvallen, Hundfjället, Vemdalen eller Åre

Hvis du pakker bilen og kører til Sälen, Åre eller Vemdalen, kan du få nogle gode tilbud til børnene i uge 2-5 uge 15 2024. Her får alle børn mellem 0 og 6 år: 

 • Gratis skiskole
 • Gratis skileje
 • Gratis liftkort

Det betyder, at du kan spare tusindvis af kroner, hvis du har børn med på skiferien til Sverige. Du skal være opmærksom på, at deadline for booking med rabat er den 28. oktober 2023 - og det er først til mølle

Find en skiferie med gratis liftkort til børn hos Alltime TravelFjällferie eller Skiferie.dk

Stöten

Der er også gode tilbud, hvis du rejser med Dansk Bilferie til Stöten i Sverige. Stöten ses som en del af Sälen, men ligger cirka 40 kilometer nord for, og her er tilbuddet lidt anderledes - dog ikke dårlige. Her får børn på 0-6 år: 

 • Gratis skiskole (undervisning i grupper)
 • Gratis skileje (basispakke)
 • Gratis liftkort
 • Gratis frokost
 • Gratis adgang til flere aktiviteter

Det fantastiske tilbud er en del af Junior Weeks i Stöten. Her er det gratis at være barn på skiferien i: 

 • Uge 50 2023
 • Uge 2-6 2024
 • Uge 10-12 2024
 • Uge 15 2024

I kan få ét gratis barn via det gode tilbud for hver betalende voksne. 

Læs mere hos Fjällferie eller Alltime Travel.


Der kan altid findes skiskole til forskellige niveauer, for både begyndere og eller øvet

Gratis liftkort til børn i Norge (0-6 år) 

Hos vores naboer i Norge er der også gode tilbud til dig, der rejser med børn. Norske Trysil og Hemsedal er nemlig med i det samme tilbud, som gælder for Svenske Sälen, Åre og Vemdalen. 

Trysil og Hemsedal

Hvis du booker din skiferie inden den 28. oktober 2023, får du en masse børnerabat i Trysil og Hemsedal. Tilbuddet gælder i uge 2-5 og igen i uge 15, 2024. 

 • Gratis skiskole (0-6 år)
 • Gratis skileje (0-6 år)
 • Gratis liftkort (0-6 år)
Find en skiferie med gratis liftkort hos Skiferie.dk, Fjällferie eller Alltime Travel

Find en skiferie med gratis liftkort til børn hos Alltime Travel, Sne & Snö eller Fjällferie.  Foto: Ola Matsson / Skistar AB

Der er ikke meget som kan slå en god skidag med ens børn

Billige alternativer til skirejser med gratis liftkort

Vi ville ønske, at vi kunne have fundet mange flere skirejser med gratis liftkort og andre skønne tilbud til børn, men det var desværre ikke muligt. Til gengæld har vi fundet noget, der er mindst lige så godt. 

Lige nu kan du booke billige rejser, hvor både indkvartering og liftkort er inkluderet i prisen. Se alle rejser i rejsedatabase.

Ved du ikke, hvilken destination du skal vælge? Tjek vores guide, hvor vi beskriver 21 oversete skiområder for familier eller læs om mine erfaringer med skiferie med børn.

De nordiske skiområder gør meget ud af, at der er funparks og sjove områder til børn og unge

Udgivet af: Susanne Diekema

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen