« Til oversigten

Her får du gratis liftkort til børnene

Der er gratis liftkort til børnene eller andre rabatter, der giver lidt mere luft i feriebudgettet, hvis I forbereder jer godt. Der er masser af forskellige tilbud i børnehøjde. Vi samlet nogle af dem

Det er lidt af en jungle af finde rundt i alle de mange tilbud og rabatter der er på børnene. Ikke alle websites er lige nemme at finde rundt i, og sommetider skal der klikkes flittigt for at finde de data, der kan være guld værd. 

Men søgningen kan være tusindvis af kroner værd, hvis I rejser på de rigtige tidspunkter og vælger en destination eller rejseoperatør, der giver gode børnerabatter. Det kan som sagt være lidt svært at finde frem til alle de mange forskellige tilbud, der er, og det kræver sommetider mange klik på de enkelte rejsebureauers hjemmeside. Det er langtfra alle, der flasher dem lige godt, men tålmodigheden bliver belønnet. Vi har tjekket nogle af de gode tilbud, der er. 

Foto: Ola Matsson / Skistar

Det kan godt lade sig gøre, at finde en billigere skiferie med børn, hvis man rejser på de rigtige tidspunkter

Gratis liftkort til børn i Østrig 


Rejs med Danski i uge 12 og frem og få gratis liftkort til børn

Danski har et lignende tilbud fra uge 12 og resten af skisæsonen 2018/19, - dog med lidt flere betingelser. Det gælder på fem specifikke destinationer i Østrig: Wagrain, Alpendorf, Schladming og Bad Gastein, der alle er en del af det 750 kilometer store Ski Amadé område og Saalbach-Hinterglemm, der har 270 pistekilometer. 

Her er betingelserne, at børnene er født efter 2002 og før 2012, og at der minimum skal være en voksen over 20 år med liftkort, og at rejsen er booket med indkvartering. I Ski Amadé området skal liftkortet være til mindst 6 dage, og i Saalbach er det nok med et liftkort, der gælder i 4 dage. 


Foto: Daniel Bernstål

Så længe man er i luften kan man ikke slå sig

Gratis liftkort i marts

I marts kan der være penge at spare for dem, der snupper en skitur. For kør selv gæster til SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental får alle børn op til 15 år (årgang 2003-2012) et gratis liftkort, hvis en af forældrene køber liftkort til minimum 3 dage. Det gratis liftkort til børnene gælder det samme antal dage, og der er penge at spare både i marts måned fra den 16.-31. 

Der er for eksempel kør selv ferie med disse fire rejsebureauer: FJÄLLFERIE, OnlineSki.dk, SNE & SNÖ og SnowTrex.dk.


Der kan altid findes skiskole til forskellige niveauer, for både begyndere og eller øvet

Billige Sverige

Der kan være flere penge at spare ved at tage til Sverige, der både har en lav kurs på deres svenske kroner og forholdsvis kort transporttid. I Sverige er der også klækkelige rabatter til børnene. 

Læs også: Rekordbillig skiferie hvis man søger nordpå denne vinter

Stena Line har også en lang række gode tilbud i Lindvallen, Högfjället, Äre og Vemdalen og mange flere steder. For eksempel er det gratis for børn op til 7 år at stå på ski i Branäs, og i Isaberg er der en dags gratis liftkort og skileje til det yngste medlem i familien op til 15 år. Derudover er der 50 procents rabat på liftkort og skileje til hele familien, hvis ferien ligger fra mellem søndag og torsdag i ugerne 2-6 og 9-12. 

Se alle tilbud fra Stena Line her

Foto: Ola Matsson / Skistar AB

Der er ikke meget som kan slå en god skidag med ens børn

Populære Norge

Stena Line har også en lang række tilbud. For eksempel er der i Hafjell op til 40 procents rabat på liftkortet, hvis det bliver booket tre uger, før I ankommer. Tjek på Stenaline.dk/skiferie, hvor der er mange flere tilbud på for eksempel Trysil, Hemsedal og Skeikampen Norge. 

Se tilbud med Stena Line her

De nordiske skiområder gør meget ud af, at der er funparks og sjove områder til børn og unge

Gratis liftkort i Trysil og Hemsedal

Trysil er der gratis liftkort, skileje og skiskole til børn til og med 6 år i ugerne 3-5 og 13-14. 

I Hemsedal gælder det samme tilbud til børn under 7 år, mens et liftkort er gratis hele sæsonen for børn til og med 6 år. Rejse og ophold finder I på Stena Lines hjemmeside. 

Se alle bureauer med rejser til Trysil

Se alle bureauer med skirejser til Hemsedal

Der er mange flere tilbud end dem, vi har givet eksempler på her. Det er bare med at holde øjnene åbne og se godt efter. Vi forsøger at tilføje dem vi falder over. 

Eksempelvis findes der også tilbud børnerabatter i Isaberg, Lofer og Maria Alm

Gratis skiskole til børn i uge 11 og 12 med SNE & SNÖ skirejser

I 2 uger i marts kan er der penge at spare for dem der overvejer en skiferie med familien, samtidigt med at dine børn kan blive bedre på ski. Sne og snö skirejser tilbyder nemlig gratis børneskiskole på deres rejser til Limone Piemonte.

Læs mere her


Næste »« Forrige

Se alle nyheder