Gode råd til den bedste familieskiferie

Gode råd til den bedste familieskiferie

Skisæsonen er startet, og mange har allerede vendt snuden mod Alperne og de snefyldte pister. Inden længe begynder mange familier også at tage på ski, og når børnene skal med på ski, så er der bare lidt ekstra at holde styr på. Derfor giver Danski et par gode råd til skiferien med børn, så alle får den bedste tid

 
VÆLG ET BØRNEVENLIGT OMRÅDE 
Måske har du allerede bestilt årets skiferie for hele familien, hvis ikke så gå efter et børnevenligt skiområde, hvor der er blå, brede pister, som børn kan øve sig på. På børnevenlige destinationer findes der som oftest skiskole, og det vil gøre det hele lettere og meget sjovere for alle medlemmer af familien.

BØRNEVENLIGT HOTEL 
Et andet godt råd er at vælge et børnevenligt hotel, hvor der er plads til, at børn kan lege og til, at lydniveauet indimellem er lidt højere. I Alperne findes der mange børnevenlige hoteller, hvor der er børneguider, som står klar med underholdning til børn i alle aldre.

UNDERHOLDNING TIL TRANSPORTEN 
Mange børnefamilier vælger at pakke bilen når turen går til Alperne, og det er også en god løsning. Dog kan køreturen til de sneklædte Alper hurtigt føles lang, og børnene kan blive utålmodige. Løsningen på det er at tage spil og underholdning med til bagsædet, og så er det faktisk en god idé at holde hyppige pauser. På den måde sker der hele tiden noget nyt, og børnene skal ikke blot sidde og kigge på det uendelige motorvejslandskab.  

4 GODE RÅD TIL SKIFERIEN MED BØRN 
1. Lån skitøj til dine børn eller køb og lad det gå i arv - skitøj kan holde flere sæsoner 
2. Husk spil og underholdning til de tidspunkter, hvor I ikke står på ski 
3. Lad børnene komme i dansk skiskole - på den måde får alle den bedste tid 
4. Tag snacks med i inderlommen - så bliver du med garanti populær i liften sidst på eftermiddagen 

Find din børnevenlige skiferie her.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen