DANSKI
Nyhed fra DANSKI. Se oversigt med alle nyheder fra DANSKI her
« Til oversigten

Første gang på ski?

Du har måske tænkt på det længe, måske i flere år? Du har ikke rigtig kendt nogen skientusiaster, men har altid gerne ville prøve det der “ski”. Og NU har du endelig bestilt din første skiferie. Men hvad nu? Hvad skal du bare vide, inden du tager af sted? Det giver vi dig et overblik over. 

(Billede er lånt fra www.express.co.uk)

Faktisk har 8 ud af 10 danskere aldrig prøvet at mærke den kolde bjergluft i ansigtet, når man flyver ned af en piste. Mange går med en latent drøm, men har aldrig fået taget springet. Men det har du gjort nu – og vi vil hjælpe dig til den bedst mulige ferie.

UDSTYR

Din første skiferie står for døren, men hvad skal du anskaffe dig inden, hvad skal du leje der nede, og hvad betyder de forskellige udtryk?

Hvis du skulle ud og anskaffe dig al det nyeste state-of-the-art gear, ville det blive en overordentlig dyr fornøjelse. Når du på samme tid ikke er sikker på, om skiferie overhovedet er noget for dig, ville det være hovedløst at anskaffe sig en hel masse til første tur. Blot for at sælge det hele igen til halv pris.

ANDRE AKTIVITETER END SKI

Skal I afsted som en familie eller en gruppe venner, så er det en god ide at undersøge, om der er andet at foretage sig på destinationen end ski. Det kan jo være, at det ikke er alle, der bliver lige så bidt, som du, unægteligt, vil blive! Er der f.eks. gode shopping muligheder, badeland, skøjte- eller kælkebane, biografer eller andre sportsaktiviteter? Læs blandt andet vores guiders tips og tricks til udvalgte destinationer her.

Læs mere om hvilket udstyr du skal investere i - og hvorfor, hvad der er godt at undersøge før I rejser og meget mere her.


Næste »« Forrige

Se flere nyheder fra DANSKI - Se alle nyheder