Fra fjord til fjeld

Fra fjord til fjeld

Tre nordmænd har sammen skrevet en omfattende guide til rejser og aktiviteter i Norge. Den er nu udkommet på bogform, og der er bestemt også noget at hente for skifans.

Online: 22/03 2012

Stig J. Helset, Fredrik Sigurdh og Eirik Vaage. Det er mændende bag 239 sider med fortællinger, anbefalinger, billeder og kort om Sunnmørsalpane.

Bogen har sit udspring i et projekt fra 2009, hvor en af forfatterne besluttede sig for, at sætte Sunnmørsalpane på verdenskortet for alvor.

"Sunnmørsalpane er et af Norges bedste områder for aktivt friluftsliv. Og det er også et af de bedste distrikter, man finder i Europa, når vi snakker smuk natur og interessante oplevelser," fortæller Fredrik Sigurdh.

Sne og sommer
Kapitel tre, fire og fem er dedikeret til ski- og vinteraktiviteter. Her fortæller forfatterne om mere og mindre ekstreme måder at udnytte terrænet på. Der er alt fra den traditionelle skiguide til lange off-pist ture og isklatring.

Der findes endda et afsnit om sommerski i Norge.

Hører du til dem, der også gerne vil opleve den norske natur uden sin hvide kappe af sne, så er der også masser af læsestof og billeder om friluftsliv i foråret, sommeren og efteråret.

Det er hensigten, at bogen også skal udkomme på engelsk, så internationale rejsende også kan få de optimale oplevelser med hjem fra Sunnmørsalpane.

Opplev Sunnmørsalpane - Friluftsliv frå fjord til fjell, er titlen, som forhåbentlig snart rammer de danske boghandleres hylder.

Indtil videre findes bogen på norsk, men en engelsk version er på markedet fra april.


Fra fjord til fjeld - Billede 1065
Fra fjord til fjeld - Billede 1066
Fra fjord til fjeld - Billede 1067

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen