Fra afterski til familieskiferie

Fra afterski til familieskiferie

Du har været på samtlige skiture i selskab med vennerne de sidste par år, og afterski har stået højt på ønskesedlen, når der skulle vælges en destination. For to år siden stod du på bordet og dansede ‘cowboy und indianer‘ med en øl i hånden, støvlerne på og et skrigende publikum – det føles i hvert fald sådan. I år står du med et barn på to, manglende søvn og en helt ny skiferie forude… Årets skiferie er gået fra vilde venneture til fredelige familieferier. Men hvordan forbereder du dig bedst? Det hjælper Danski dig med her.


FOR DET FØRSTE SKAL DU … 
Før du overhovedet bestiller skiferien til bjergtoppene i Alperne, er du nødt til at indse, at de næste knap18 år bliver skiferien ikke, som den plejer. Det bliver på børnenes præmisser, og du må ligge dine egne ønsker til side til fordel for skiskoler og middagslur – men når det er sagt, så gør det ikke noget. Danski vil vove påstå, at du kommer til at elske den her skiferie endnu mere. 

DE MANGE SPØRGSMÅL 
Spørgsmålene står i kø. Hvor tager man hen, når man har børnene med? Hvilke aktiviteter kan man lave, når man ikke skal stå på bordene og feste til midnat? Og skal man købe udstyr til børnene? Ja, vi forstår godt, du er forvirret. Men lad os hjælpe dig lidt på vej. Her får du fem gode råd fra Danski:

❄︎ Vælg en børnevenlig destination 
❄︎ Tænk over, hvordan I skal transporteres til Alperne 
❄︎ Accepter, at du kommer til at bruge flere penge 
❄︎ Pak, pak – og pak igen 
❄︎ Don’t worry, be happy

Få mange flere gode råd til den nye skiferieform her.

Udgivet af:

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen