Forårsskiløb á la carte

Forårsskiløb á la carte

Frit valg mellem 542 km præparerede pister, 180 liftanlæg og 80 hytter i skiområderne Spieljoch-Hochfügen-Hochzillertal, i Zillertal Arena Zell-Gerlos), Mayrhofen eller i Zillertal 3.000 i Tux

Man kan ikke starte foråret på en skønnere måde. Kør de første sving på de perfekt præparerede pister allerede før solopgang ved Early Bird-skiløb. Slap derefter af på solterrassen ved en af Zillertals mange bjerghytter i en blanding af landlig og moderne stil, hvor du kan nyde kulinariske specialiteter. For vintersportentusiaster er der om vinteren i Zillertal 542 km perfekt præparerede pister, 180 liftanlæg og 80 hytter i skiområderne Spieljoch-Hochfügen-Hochzillertal, i Zillertal Arena Zell-Gerlos, i Mountopolis (Ahorn og Penken) i Mayrhofen eller i skiområdet Ski & Gletscherwelt Zillertal 3.000 i Tux. Du får snesikkerhed til langt ind i april i skiområderne i Zillertal takket være den høje beliggenhed. Samtidig har Hintertuxer gletsjeren åbent for skiløb og snowboarding 365 dage om året og er det eneste helårsskiområde i Østrig.


Forårsskiløb: Høj sol, færre mennesker, stor snesikkerhed 

Foråret er den årstid, der trækker solhungrende skiløbere ud på pisterne, og livsnydere kan ikke blot nyde sneen i Zillertal- og Tux-Alperne, men også slikke solskin. Midt i dette fabelagtige bjergpanorama kan du slappe af i en liggestol ved behagelige temperaturer, lade solen skinne på maven og lade dig forkæle med lokale specialiteter. Gastronomisk interesserede bliver kulinarisk fuldt tilfredsstillet af de lokale lækkerbiskener i Zillertal. Lokale retter eller gourmet-kreationer med international flair – det smager du kun her, i Zillertal!

Mange valgmuligheder for ski og afslapning

Når forårsdagene bliver længere, er det perfekt at kombinere de enestående oplevelser på pisten med et parti golf eller en afslappende forårsvandretur. Morgenmennesker kan i april tage enestående indtryk med hjem fra Hintertuxer gletsjeren – den 6., 20. og 27. april er det nemlig muligt at tage med på en ledsaget Early Bird-skitur, hvor eksperter fører dig til de smukkeste steder og samtidig fortæller en masse om gletsjeren. Igen i år finder den såkaldte Dutchweek sted i Gerlos fra den 26. marts til den 2. april med et omfangsrigt program og kendte kunstnere, som vil sørge for en uforglemmelig sæsonafslutning. Den 9. april finder det traditionelle skiløb, hvor deltagere kører storslalom i grupper på tre forbundet ved reb, igen sted i Hochfügen til afslutning af vintersæsonen. I Mountopolis (Ahorn og Penken i Mayrhofen) kan du om foråret stadig tage på en hyggelig vintervandretur eller opleve en hurtig kælketur i Zillertal bjergene og derefter koble fra og slappe af med noget wellness – det hører simpelthen til ved en perfekt skiferie i Zillertal i Tyrol!


Nem transport til Zillertal

Der er gode forbindelser med toget fra alle europæiske storbyer. Fra Jenbach kører man med Zillertal-banen eller nemt og bekvemt med Four Seasons shuttlebusserne til sit overnatningssted eller direkte til skiområdet. 

Kommer man med fly er de nærmeste lufthavne Innsbruck (50 km), München (170 km), og Salzburg (140 km). Herfra kan man nemt komme til hotellet eller den bookede ferielejlighed med Four Seasons shuttlebusserne. Hvis du kommer med bil, skal du tage frakørslen Zillertal på A12 Inntal-motorvejen og derefter følge B169 videre til feriestedet.

Læs mere om Zillertal her >>

Udgivet af: André Moth Andersen

Fakta om Zillertal
Skiområdet: 630-3250 m.o.h.
Byen: 600 m.o.h.

469 pister i alt
167 km blå
263 km rød
39 km sort

Lifter: 179 stk. / 306.850 pers/time

Slæbelifter: 77
Stolelifter: 62
Kabinelifter: 40

Mere om skiferie i Zillertal

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen